Zoeken

Nieuwe binnenunit voor de VivAir lucht/lucht warmtepomp

De afgelopen zomer was er een van records. We tekenden de warmste en droogste juni en juli op sinds de meteorologische metingen. Ook de verkoop van airco’s haalde ongeziene cijfers. In juli 2018 bijvoorbeeld steeg de vraag naar vaste aircotoestellen met 18% in vergelijking met dezelfde maand het jaar voordien. Ook ons gamma lucht/lucht warmtepompen VivAir profiteerde van die evolutie en bood deze zomer heel wat woningen verkoeling op een energiezuinige manier.

Gamma VivAir lucht/lucht warmtepompen.

Begin dit jaar stelden we ons vernieuwd gamma lucht/lucht warmtepompen VivAir voor. Onze productontwikkelaars hebben echter niet stil gezeten, want de productrange is intussen aangevuld met een nieuwe binnenunit die zowel op de vloer als aan het plafond kan worden bevestigd. Dit nieuwe type binnenunit kan overigens gecombineerd worden met het wandmodel, waardoor u voor iedere ruimte een geschikte oplossing vindt.

Flexibele partner

De VivAir lucht/lucht warmtepomp is dankzij deze aanvulling een nog flexibelere partner die heel wat combinatiemogelijkheden biedt. Zo heeft u de keuze uit verschillende monotoepassingen en multicombinaties, met tot 4 binnenunits.

Deze buitenunits hebben vermogens in het bereik van 4 tot 8kW, terwijl u met de binnenunits vermogens van 2,5 tot 6,5kW kunt aanbieden.

Lage energiefactuur

Die ruime combinatiemogelijkheden zijn een eerste stap in de richting van een energiezuinige oplossing. Neem daarbij de hoge efficiëntie van de lucht/lucht warmtepomp – met een energie–label A+++ voor koelen en een label A+ voor verwarmen – en de uitmuntende prestaties – zoals een SEER tot 8,5 en een COP tot 4,6.

 

Ontdek de VivAir

Lees meer over lucht/lucht warmtepompen