Zoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Altijd aan jouw zijde

Bulex is al meer dan tachtig jaar een toonaangevende speler in verwarming, sanitair en koeling met gebruiksvriendelijke toestellen die je moeiteloos in je woning laat installeren. Onze expertise zetten we in om onze klanten de beste service te geven. Uiteindelijk is het slechts een kwestie van keuze.

Maak jouw keuze

Partner voor future-proof verwarmings- en koelsystemen

Dankzij onze brede waaier van diensten en producten kunnen we je bij elke vraag of elk probleem snel verder helpen. In ons ruime aanbod ontdek je ongetwijfeld een oplossing voor jouw specifieke behoefte.

Bulex staat voor betrouwbaarheid, advies op maat en een uitstekende klantenservice.

Gasketels

Oplossingen voor verwarming en verwarmen van sanitair water

Warmtepompen & Airco

Oplossingen voor verwarming, koeling en verwarmen van sanitair water

Boilers

Oplossingen voor opslag van sanitair warm water

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welke ketel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welke ketel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Tips & tricks

Welk verwarmingssysteem kies je het best voor jouw woning?

Een geschikt verwarmingssysteem voor jouw woning kiezen, is geen makkelijke klus. Ontdek de criteria waarmee je rekening moet houden.

5 tips om duurzamer te verwarmen

Vandaag is duurzaamheid een "hot topic". Hoe kun jij een steentje bijdragen tot een groenere toekomst? Ontdek snel onze tips.

Wanneer moet ik mijn oude cv-ketel vervangen?

Bang dat jouw cv-installatie het op het meest ongepaste moment de zal begeven? Ontdek wanneer het tijd is om je ketel te vervangen.

Heb je recht op een premie voor je condensatieketel?

Laat je binnenkort een nieuwe condensatieketel installeren? Dan heb je misschien recht op een premie van de Vlaamse overheid. Lees er alles over.

Producten in de kijker

NIEUW

Nieuwe generatie condensatieketels

Bulex biedt toekomstbestendige oplossingen! We brengen vier nieuwe ketels op de markt, die efficiënter en slimmer zijn dan ooit. Ontdek hier alle nieuwigheden.

Verwarmen met een slimme thermostaat

Met onze MiPro Sense systeemregeling kan je niet alleen je verwarming eenvoudiger dan ooit instellen, maar ook je energieverbruik nauwlettend in de gaten houden.

Milieuvriendelijke warmtepomp, ook voor renovatie

De GeniaAir Mono lucht/water-warmtepomp zorgt voor verwarming, koeling en warm waterproductie en laat ongeëvenaarde prestaties optekenen dankzij het natuurlijk koudemiddel R290.

Koelen en verwarmen met airco

De lucht/lucht-warmtepomp VivAir kan de warme lucht binnen in de woning afkoelen of dat proces gewoon omdraaien en koude lucht opwarmen. Makkelijk, niet?

Raadpleeg de Bulex brochures

Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.

Naast een overzicht en de eigenschappen van al onze collecties, vind je ook technische informatie die je alvast op weg helpt om de juiste keuze te maken.

Download onze brochures

Onze toekomstvaste oplossingen

Milieubewust verwarmen

Samen beschermen we onze natuurlijke bronnen. Daarom voorzien wij voor jouw thuis duurzame verwarmingstechnologieën. Zo vermijden we onnodige kosten en CO2-uitstoot.

Intelligente systemen

Systemen die zich op jouw dagelijkse gewoonten afstemmen? Met tal van intelligente en vernieuwende functies wordt jouw verwarming efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer.

Altijd en overal geconnecteerd

Met onze geconnecteerde oplossingen kan je jouw verwarmingssysteem raadplegen en besturen waar je ook bent. Zo bespaar je niet alleen op je verbruik, maar ben je ook gerust, of je nu thuis bent, op het werk of er even tussenuit.

Update COVID-19

Ook in deze bijzondere tijden wil Bulex het verschil maken. Wij staan nog steeds voor je klaar om onderhoud en herstellingen aan je cv-ketel uit te voeren.

Tijdens deze interventies zullen de veiligheidsmaatregelen uiteraard strikt nageleefd worden. Alvast bedankt om hiermee rekening te houden.

Aarzel dus niet om vandaag nog een afspraak te maken. Ons team staat klaar om je zo snel mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat je niet in de kou blijft staan.