Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Thermostaat MiGo: slim en wifi-gestuurd

Een slimme woning, verdient ook een slimme verwarmingsinstallatie

Bijna iedereen heeft thuis wifi en steeds meer huishoudtoestellen zijn verbonden met het internet. Deze aansluiting op het internet wordt ook wel “The Internet of Things” (“het internet der dingen”) genoemd. Het resultaat: toestellen worden intelligent en kunnen via smartphone of tablet van op afstand bediend worden. Kortom, we kunnen communiceren met onze toestellen, en sommige toestellen wisselen ook onderling informatie uit met elkaar.


Deze intelligente verbinding opent een heel nieuwe wereld van mogelijkheden die ons dagelijks leven gemakkelijker, comfortabeler en zelfs veiliger maken. Denk maar aan woningbeveiliging via webcams, smart tv’s waarmee u op het internet kan surfen of de draadloze bediening van uw verlichting en andere huishoudtoestellen. De meeste bedient u gewoon via een app op uw smartphone of tablet. Zo heeft u uw woning altijd binnen handbereik.


Dus, waarom niet uw verwarmingsketel aansluiten op het internet? Op die manier past u uw verwarming en warm waterproductie precies en flexibel aan naar uw noden. Hierdoor zal u meer energie besparen, wat ook voelbaar zal zijn op uw energiefactuur.

Programmeerbare, slimme kamerthermostaat om bewuster om te gaan met uw energieverbruik

Energiekosten zijn één van de zwaarste kosten binnen het gezinsbudget. Heel wat gezinnen zijn dan ook op zoek naar manieren om bewuster om te gaan met hun energieverbruik en hierdoor te besparen op hun energiefactuur. Met een slimme wifi-gestuurde kamerthermostaat kunt u uw energieverbruik precies afstellen naar uw noden.


Laat uw verwarming weten wat u verwacht en programmeer hem volledig naar uw levensstijl. Zo heeft het bijvoorbeeld geen zin om uw verwarming continu te laten werken. Via de handige weekschema’s kan u instellen dat de verwarming stopt wanneer u naar het werk vertrekt en hij automatisch opnieuw opstart, even voor u naar huis komt. Op die manier komt u steeds thuis in een aangenaam warme woning.


Een slimme wifi thermostaat is hiervoor perfect geschikt. Maar hoe werkt dat nu precies? Eigenlijk hoeft u uw ketel alleen maar te verbinden met het internet. Uw slimme thermostaat is uitgerust met een wifi-poort die de verbinding tot stand kan brengen. Vraag ernaar bij het volgende bezoek van uw installateur.


Eens de verbinding met uw centrale verwarming gemaakt is, kan de ketel met u communiceren via een app voor smartphone of tablet, waar u zich ook bevindt.

Maak kennis met uw persoonlijke verwarmingsassistent MiGo!

Wij noemen onze slimme thermostaat MiGo uw persoonlijke verwarmingsassistent omdat hij uw leven veel eenvoudiger zal maken. Bekijk welke voordelen onze slimme MiGo thermostaat en de bijhorende gebruiksvriendelijke app u zullen opleveren:


Maximaal comfort

Verwarming en warm water zijn altijd binnen handbereik dankzij de thermostaat en applicatie, ook wanneer u niet thuis bent. In uw woning heerst altijd de perfecte temperatuur, maar enkel wanneer u die echt nodig heeft.


Wijzigen uw plannen op het laatste nippertje? Ook dan bewijst de MiGo zijn nut: u kan snel en eenvoudig de programmatie aanpassen dankzij de “afwezigheid”-functie, geef hier aan wanneer u verwacht terug thuis te zijn, de MiGo zal op tijd een signaal naar uw ketel versturen zodat hij tijdig de temperatuur in huis verhoogt.


Maximaal besparen

De MiGo werd zo ontwikkeld dat hij functioneert met alle nieuwe ketels die we uitbrengen en ook met bestaande, recente eBUS verwarmingsketels van Bulex. Door uw ketel te besturen via een slimme thermostaat bespaart u meer energie en geld dan wanneer u een traditionele thermostaat installeert.


Bekijk de productpagina van de MiGo en ontdek alle voordelen.

Overzicht van de beschikbare functies van de MiGo-applicatie

Een efficiënte programmering van de MiGo thermostaat levert u jarenlang zorgeloos comfort op:

NummerFunctieGebruik
1InstellingenStel uw individuele voorkeuren in
2ProgrammatieVoor een gebruiksvriendelijke programmering
3 TemperatuurStel de gewenste temperatuur in voor een maximaal persoonlijk comfort
4 StatusBekijk realtime informatie en incidenten
5 AfwezigheidsmodusStel vakantie en korte afwezigheden hier in
6 WarmwaterboostVerhoog de hoeveelheid warm water
7 SysteemmodusVoor vorst- of zomermodus