Zoeken

Alle artikels over hernieuwbaar

De voordelen van een warmtepompboiler op een rijtje

Ben je op zoek naar een alternatief voor een elektrische boiler? Dan is een warmtepompboiler een uitstekend idee! Dit toestel gebruikt de warmte in de buitenlucht om sanitair water op te warmen. Daarnaast is deze boiler uiterst veilig. Benieuwd naar de andere voordelen van een warmtepompboiler? Wij zetten ze hier op een rijtje.

Waarom een elektrische boiler kopen loont

Ben je op zoek naar een nieuwe boiler om je sanitair water te verwarmen? Waarom zou je dan niet kiezen voor een elektrisch exemplaar? Een elektrische boiler zorgt voor een constante toevoer van warm water met een stabiele temperatuur, zelfs wanneer je grote hoeveelheden nodig hebt.

Welke soorten boilers bestaan er? Een handig overzicht

Ieder gezin is uniek en heeft een andere warmwaterbehoefte. Daarom is het belangrijk om een type boiler te kiezen dat past bij het verbruik van je familie én bij je woning. Alle boilers hebben dezelfde functie: sanitair water opwarmen. Toch kan hun werking en vermogen sterk verschillen. Wij zetten de verschillende soorten boilers hier op een rijtje.

Duurzaam verwarmen: zó doe je dat!

Gebruik je momenteel nog een fossiele brandstof zoals stookolie om je huis te verwarmen en ben je op zoek naar een ‘groenere’ oplossing? Goed nieuws: er zijn tal van mogelijkheden om duurzaam te verwarmen. In dit artikel ontdek je de verschillende opties en kom je te weten hoe je de overgang zo vlot mogelijk laat verlopen.

Omschakeling van arm naar rijk gas: wat betekent het voor jouw verwarming?

Omschakeling van arm naar rijk gas: wat betekent het voor jouw verwarming?

Artikels over verwarming

Artikels over warm water

Alle artikels