Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Een nieuwe cv-ketel kopen? Hierop moet je letten

Een nieuwe cv-ketel kopen: daar denk je het best even goed over na. Niet elke cv-ketel is geschikt voor jouw specifieke warmtebehoefte en niet elke ketel is even zuinig. We lijsten enkele aandachtspunten op.

Een nieuwe cv-ketel kopen: let op het rendement

Het rendement van je cv-ketel heeft een grote impact op je energiefactuur. Daarom vind je bij Bulex voornamelijk condensatieketels op gas, die een rendement van 108% hebben. Een condensatieketel recupereert de warmte die vrijkomt bij de verbranding. Dankzij deze werking halen onze verwarmingsketels altijd het hoogste rendement. Besteed hier dus voldoende aandacht aan als je je oude cv-ketel moet vervangen. Je kunt een condensatieketel ook steeds combineren met een warmtepomp, voor een nog lager energieverbruik. Met de energiewinstcalculator bereken je gemakkelijk de terugverdientijd voor de vervanging van je oude stookketel.

Wandketel IsoTwin Condens

Wandketels: optimaal warmtecomfort en ruimte besparen

Wandketels zijn de ideale manier om ruimte te besparen. Ze zijn veel compacter dan de oude vloerketels van vroeger. Onze IsoTwin Condens is een wandketel met ingebouwde boiler, die instaat voor je verwarming en sanitair warm water. Dankzij de ingebouwde boiler bespaar je dus nog meer plaats, zonder in te boeten aan warmte- of gebruikscomfort.

Warmwaterbehoefte

Ten slotte breng je het best ook je warmwaterbehoefte in kaart. Afhankelijk daarvan kies je voor een combiketel, een combiketel met ingebouwde waterboiler. Als je graag duurzaam verwarmt, dan kun je je ketel combineren met een zonneboiler. Neem gerust contact op met een installateur in je buurt voor advies op maat.

Thermostaat MiPro Sense

Accessoires voor je cv-ketel

Een efficiënte ketel die je huis snel verwarmt en die je ook nog eens gemakkelijk aanstuurt? Dankzij onze slimme thermostaat MiGo Select regel je de temperatuur in huis via je smartphone of tablet. Toch meer fan van de klassieke regelingen? Dan kies je voor een kamerthermostaat. Onze weersafhankelijke regeling MiPro Sense, al dan niet gecombineerd met de internetmodule MiGo Link, stelt je eveneens in staat om je verwarmingsinstallatie optimaal te laten werken en je energieverbruik in kaart te brengen.

Onze slimme thermostaten werken net zoals onze MiPro-thermostaten weersafhankelijk, waardoor je de verwarming van je woonst nog beter kunt regelen en dus zo energiezuinig mogelijk kunt wonen.

Handige keuzegids

Nu je weet waarop je moet letten als je een nieuwe cv-ketel wilt kopen, kun je aan de slag. Onze handige configurator helpt je de juiste cv-ketel kiezen voor jouw warmtebehoefte. Heb je je keuze al gemaakt? Vraag dan een offerte aan. We nemen snel contact met je op.