Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Een warmtepomp: slim én milieuvriendelijk!

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen en je woning van sanitair warm water te voorzien? Dan is een warmtepomp een zeer slimme oplossing! Deze hernieuwbare technologie onttrekt gratis warmte uit de natuur. Hierdoor bespaar je flink wat energie, zonder in te boeten aan comfort. Ontdek hoe je met een warmtepomp je ecologische voetafdruk verkleint en een stap richting een groenere wereld zet.

De milieuvriendelijke werking van een warmtepomp

Een warmtepomp haalt tot 75% gratis thermische energie uit de grond, uit water of uit de lucht. De lucht/lucht- en lucht/water-modellen van Bulex maken enkel gebruik van lucht om je woning en sanitair water te verwarmen. Onze warmtepompen kunnen overal snel geïnstalleerd worden, zonder boor- of graafwerken. Je hoeft hiervoor ook geen speciale vergunning aan te vragen.

Wist je trouwens dat onze pompen veel meer kunnen dan verwarmen alleen? Tijdens warme zomerdagen kun je de verwarmingscyclus van je Bulex-warmtepomp omkeren en je woning heerlijk koelen. Een warmtepomp rendeert dus het hele jaar door!

Andere voordelen van een warmtepomp

Naast het duurzame aspect hebben Bulex-warmtepompen nog tal van andere voordelen. Al onze toestellen worden geproduceerd in Frankrijk en beantwoorden aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Daarnaast zijn ze zeer stil. Een warmtepomp in werking maakt niet meer lawaai dan fluisterende mensen. Dankzij het flexibele en aantrekkelijke design van onze warmtepompen, kun je ze op heel wat mogelijke plaatsen installeren. Tegen de muur van je huis, in de tuin, of in sommige gevallen op het dak van je woning: aan jou de keuze!

Ben je overtuigd van de voordelen van een warmtepomp? Neem dan contact op met een professionele Bulex-installateur in jouw regio.