Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Voordelen van een draadloze thermostaat op wifi

Je verwarming een graadje lager zetten maakt een verschil op je energiefactuur. Met een draadloze thermostaat op wifi speel je nog korter op de bal. Een vergadering die uitloopt of onverwacht vroeger op weg naar huis? Door je thermostaat te bedienen met je smartphone stuur je je centrale verwarming aan, van waar en wanneer je wil. Ontdek de voordelen van een geconnecteerd verwarmingstoestel voor jouw huis.

Connecteren van je verwarming

Met een ketel met FlameFit-technologie geniet je van een efficiënte en zuinige verbranding. Door die condensatieketel ook online te verbinden, heb je volledige controle over je verwarmingssysteem.

Connecteren is erg eenvoudig en kan je gerust zelf doen. Je klikt de internetmodule langs de onderkant in de voorziene houder en je geconnecteerde ketel is klaar voor gebruik.

 

Bekijk de video >

Hetzelfde geldt wanneer je je woning verwarmt met een warmtepomp. Je geconnecteerd verwarmingstoestel is meteen klaar voor gebruik.

Je bedient de thermostaat op afstand via wifi en optimaliseert zo je verwarmingsschema. Of je gebruikt de app thuis en blijft gezellig in je zetel zitten, terwijl je de verwarming wat hoger of lager zet.

Volledige controle op afstand met de app

Een slimme thermostaat op wifi laat toe om het verwarmingsschema à la minute aan te passen. Tegelijk is de app op je smartphone de ideale tool om de basisverwarming aan te passen aan jouw gezinsleven. Werk je een vaste dag thuis? Zijn de kinderen op zaterdagnamiddag naar de jeugdbeweging en doe jij dan boodschappen? Ga jij extra vroeg douchen ’s ochtends? Je stelt je verwarming – en je digitale thermostaat op wifi – eenvoudig en snel in volgens jouw dagelijks leven.

Bovendien geeft de app nuttige informatie over je ketel of warmtepomp en je energieverbruik. Inzicht in je actueel en historisch verbruik laat je toe dit te optimaliseren. Meer nog: je krijgt concrete suggesties om je rendement aan te passen en je energieverbruik te verlagen. Zo zie je gemakkelijk hoe je kan besparen zonder op je comfort in te boeten.

Dashboard

Overzicht

Hints en tips

Weekplanner

Dashboard

Voel je eigen comfort

Het dashboard geeft je toegang tot alle belangrijke functies in één scherm en volledige controle over je verwarmingstoestellen. Vanuit je zetel, vanop je werkplek of zelfs op vakantie kan je altijd en overal de gewenste kamertemperatuur of tijdprogramma's instellen.

Overzicht

Kijk, begrijp en pas aan

Het overzicht is een handige manier om geld te besparen en het milieu te beschermen. Alle belangrijke gegevens voor je verwarming en warm water staan op één plaats. Zo kan je je verbruik in de gaten houden en je persoonlijke instellingen daarop afstemmen.

Hints en tips

De app weet het best

De app geeft suggesties om je rendement aan te passen en je energieverbruik te verlagen. Met persoonlijke tips voor het optimaliseren van je verwarmingsgedrag kan je nog meer energie en dus geld besparen en tegelijk je ecologische voetafdruk verkleinen.

Weekplanner

Waarom zou je je huis verwarmen als er niemand is?

Geef je verwarming informatie over je gewoonten en routines om energie te besparen en ze zo efficiënt mogelijk te laten werken. Stel je apparaten eenvoudig af op je vaste gewoontes en die van je gezin via de gebruiksvriendelijke regeling. Toch andere plannen? Quick Veto! Met dagelijkse slimme regelfuncties zoals Quick Veto blijven je vaste schema's hetzelfde, maar kunnen ze met één klik vlot worden gewijzigd.

Ontdek de werking van de MiGo Link-app via een verklarende video.

Installateur paraat

Je verwarming die onverwacht uitvalt is vervelend. Zeker als het winter is. Door je ketel of warmtepomp online te laten verbinden, kan je installateur een oogje in het zeil houden. Geeft je systeem fouten, dan krijgt je vakman een melding. Zo is het vaak opgelost nog voor jij er iets van merkt. Val je toch in panne, dan is je probleem extra snel opgelost. Want Bulex laat je niet in de kou staan.

“Hallo, Siri/Alexa”

Een smarthomesysteem is kiezen voor het ultieme gebruiksgemak. Je voegt je draadloze thermostaat op wifi voortaan eenvoudig toe in dit netwerk. Op 1 centraal platform heb je de vingers aan de knoppen voor al je slimme apparaten. Ook voor je verwarmingssysteem. Of je gebruikt de spraakbesturing om de verwarming te regelen, natuurlijk. Compatibel met Amazon Alexa en Apple Homekit.

Wat heb je nodig voor een slim verwarmingssysteem?

Om een nieuw (of bestaande) verwarmingstoestel te verbinden, heb je slechts enkele dingen nodig. De gateway of internetmodule verbindt je ketel met je thuisnetwerk. Vervolgens installeer je de app op je smartphone of tablet.

Om een ketel te verbinden, heb je verschillende opties:

Internetmodule

De MiGo Link gateway verbindt je ketel met je thuisnetwerk en maakt je verwarming zo meteen slim.

App

De MiGo Link- of MiControl-app is je bediening, monitoring en analyse van je verwarmingssysteem, in 1 handig platform, waar je ook bent, wanneer je maar wil.

Slimme thermostaat

Een programmeerbare, slimme thermostaat helpt je bewuster en zuiniger omgaan met je energieverbruik.

Een warmtepomp combineer je uitsluitend met de slimme thermostaat MiPro Sense. Je plaatst de internetmodule bij je unit en koppelt beide toestellen met minimale moeite.

Proficiat, je hebt nu een slim verwarmingssysteem dat je vanop afstand kan beheren en aansturen.

Voeg deze troeven van slimme verwarming met een thermostaat op wifi toe aan jouw warme thuis