Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Veelgestelde vragen

Vind makkelijk en snel de antwoorden op vaak terugkerende vragen

Hulp nodig?

Wens je een offerte op maat? Wil je beroep doen op onze diensten of ben je op zoek naar de installateur in je buurt?

Hieronder vind je makkelijk je weg en kunnen we je snel helpen. Alvast bedankt voor je interesse!

Via deze eenvoudige tool kan je het toestel kiezen die het best past bij jouw persoonlijke situatie en jouw wensen.

Je huis verwarmen of afkoelen? Of enkel warm water voor douche en bad? Voor elke installatie kan je hier een offerte op jouw maat aanvragen.

Wil je een onderhoud van je installatie aanvragen, of een herstelling? Dat kan hier, via onze dienst na verkoop.

Heb je specifiek vragen over onze toestellen? Zoek je een Bulex-vakman in jouw omgeving? Klik dan hier om hem te contacteren.