Word Bulex partner!

Partner worden van Bulex biedt u veel voordelen: u krijgt toegang tot tal van informatie zoals prijslijsten en technische documentatie. U kan gebruik maken van handige tools die uw dagelijks werk vereenvoudigen en u blijft op de hoogte van het laatste nieuws uit de markt. Interesse? Lees dan zeker verder om te ontdekken wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Product in de kijker!

Bulex bracht in juni haar vernieuwd Thermo MASTER gamma op de markt. Deze compacte condensatiegaswandketel is één van de zuinigste toestellen op de markt en zeer eenvoudig te installeren.

Onze prijslijst

De prijs speelt vaak een grote rol bij de keuze van een toestel. Wenst u de prijs van één van onze toestellen te kennen? Download dan hier onze prijslijst.

Wisselstukken

Een wisselstuk nodig? Op deze website vindt u alle info over ons compleet gamma wisselstukken.Opgelet: de inloggegevens zijn verschillend voor beide websites.

Onze opleidingen

Wenst u uw kennis van onze producten te vernieuwen? U kan steeds bij ons terecht voor gratis opleidingen over verschillende thema's. Ontdek hier welke opleidingen u het meest aanspreken.

App voor foutcodes

Ontdek hier onze allereerste applicatie: dankzij de iHelp was foutcodes opzoeken nog nooit zo gemakkelijk. Ontdek hier hoe de app werkt en hoe u hem kan downloaden.