Zoeken

We zoeken techniekers!

Om onze Dienst Na-Verkoop uit te breiden zijn we op zoek naar techniekers (M/V)

Bekijk de vacature

Word Bulex partner!

Partner worden van Bulex biedt u veel voordelen: u krijgt toegang tot tal van informatie zoals prijslijsten en technische documentatie. U kan gebruik maken van handige tools die uw dagelijks werk vereenvoudigen en u blijft op de hoogte van het laatste nieuws uit de markt. Interesse? Lees dan zeker verder om te ontdekken wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Onze prijslijst

Prijs speelt vaak een grote rol bij de keuze van een toestel. Wenst u de prijs van één van onze toestellen te kennen? Download dan hier onze prijslijst.

Wisselstukken

Een wisselstuk nodig? Op deze website vindt u alle info over ons compleet gamma wisselstukken.

Magna AQUA 150

Bulex breidt haar gamma warmtepompboilers uit met de Magna AQUA 150/2, een wandhangende warmtepompboiler van 150 liter. Dankzij deze boiler kan u tot wel 75% besparen op uw energiefactuur voor warmwaterbereiding.

Slimme thermostaat MiGo

Bedien uw verwarming en warmwaterproductie van op afstand via uw smartphone of tablet dankzij de MiGo.

Onze opleidingen

Wenst u uw kennis van onze producten te vernieuwen? U kan steeds bij ons terecht voor gratis opleidingen over verschillende thema's. Ontdek hier welke opleidingen u het meest aanspreken.

spareCHECK

De spareCHECK applicatie is de gratis applicatie van Bulex om wisselstukken en explosietekeningen op te zoeken. De app is beschikbaar voor iOS en Android.