Zoeken
De nieuwe sterren in ons assortiment

Om jou nog betere oplossingen op maat te bieden, is het Bulex-aanbod grondig vernieuwd. Ontdek onze 4 nieuwe ketelreeksen met nog straffere prestaties. Een efficiënt, zuinig en slim systeem voor elke klant.

Lees meer

Steeds slimmer werken

Toestellen vanop afstand monitoren, problemen diagnosticeren en zelfs oplossen zonder bij je klant langs te hoeven gaan. Ontdek onze dienstverlening op afstand via MiGo Xpert.

Lees meer

Word lid van Bulex United!

1 team met 1 missie. Bulex United speelt in de Premier League als het op service en wooncomfort aankomt. Onze installateurs zijn onze sterkte. We ondersteunen je graag in je dagelijkse activiteiten. Bij Bulex United krijg je toegang tot prijslijsten, technische documentatie, praktische tools en het laatste nieuws uit onze sector. En nog veel meer. Word jij onze nieuwe sterspeler?

Partner Login

Krijg toegang tot alle mogelijke informatie en tools die je professioneel leven makkelijker maken.

#relaxitsbulex

Nieuws

Welkom in de gloednieuwe Bulex Academy

26/10/2022

Vernieuwende technologie en vakkundige installatie. Het zijn de 2 grootste sterktes van Bulex. Om die maximaal uit te dragen brengen we onze kennis en onze trainingsmogelijkheden voortaan samen op ons nieuw opleidingsplatform.

Nieuwe rekeningnummers

18/05/2022

Zowel voor Bulex als voor Bulex Services hanteren we nieuwe rekeningnummers. Mogen we je vragen voortaan enkel nog deze nummers te gebruiken voor je betalingen? Pas daarom meteen de nummers aan in je begunstigden-overzicht. Bedankt voor de moeite!

  • Bulex: BE27 2100 1365 0073
  • Bulex Services: BE04 0016 4670 4231

Nieuw logo

03/05/2022

We zijn voortdurend op zoek naar innovatie en die vooruitstrevendheid draagt ons logo vanaf nu ook mee. We spreiden onze vleugels en vliegen samen een sterke en digitale toekomst in waarin we nog meer betrouwbare en moderne oplossingen voor jou ontwikkelen.

Vertraging op de leveringen

11/03/2022

De levering van je Bulex-installatie of -toestel kan wat vertraging oplopen. Dat is te wijten aan de aanslepende gevolgen van de Corona-pandemie. Wij doen ons uiterste best om die vertraging tot een minimum te beperken.

Prijslijst

Prijs speelt vaak een belangrijke rol bij de keuze voor een toestel. Wens je de prijs van één van onze toestellen te kennen? Download dan onze prijslijst.

Wisselstukken

Een wisselstuk nodig? Op deze website vind je alle info over ons volledig assortiment wisselstukken.

Bulex Academy

Wil je je kennis over onze producten bijschaven? Je kan steeds bij ons terecht voor gratis opleidingen over verschillende thema's. Ontdek snel welke opleidingen je het meest aanspreken.

Themadossiers

Ontdek het laatste nieuws over producten en diensten van Bulex.