Zoeken

Benieuwd naar de nieuwe sterren in ons assortiment?

Om jou nog betere oplossingen op maat te bieden, is het Bulex-aanbod grondig vernieuwd. Ontdek onze 4 nieuwe ketelreeksen met nog straffere prestaties. Een efficiënt, zuinig en slim systeem voor elke klant.

Lees meer

Word lid van Bulex United!

1 team met 1 missie. Bulex United speelt in de Premier League als het op service en wooncomfort aankomt. Onze installateurs zijn onze sterkte. We ondersteunen je graag in je dagelijkse activiteiten. Bij Bulex United krijg je toegang tot prijslijsten, technische documentatie, praktische tools en het laatste nieuws uit onze sector. En nog veel meer. Word jij onze nieuwe sterspeler?

Prijslijst

Prijs speelt vaak een belangrijke rol bij de keuze voor een toestel. Wens je de prijs van één van onze toestellen te kennen? Download dan onze prijslijst.

Wisselstukken

Een wisselstuk nodig? Op deze website vind je alle info over ons volledig assortiment wisselstukken.

Opleidingen

Wil je je kennis over onze producten bijschaven? Je kan steeds bij ons terecht voor gratis opleidingen over verschillende thema's. Ontdek snel welke opleidingen je het meest aanspreken.

Wij zoeken techniekers

Om onze dienst-na-verkoop uit te breiden, zijn we op zoek naar techniekers (M/V).

spareCHECK

De spareCHECK applicatie is de gratis applicatie van Bulex om wisselstukken en explosietekeningen op te zoeken. De app is beschikbaar voor iOS en Android.