Contacteer ons!

Heeft u een vraag of een opmerking? Kies dan het formulier dat het beste bij uw vraag past en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Technische hulp

Onze technische helpdesk staat iedere dag voor u klaar om u verder te helpen met uw technische vragen over onze toestellen. Bezorg ons uw vraag via onderstaand formulier en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Een wisselstuk nodig?

Op zoek naar een wisselstuk of heeft u een vraag over een wisselstuk? Vul dan dit formulier in en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Offerte op maat

Wenst u een offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan uw offerteaanvraag via onderstaand formulier en onze commerciële dienst maakt er werk van.

Instal CLUB

U wilt lid worden van ons partnerprogramma Instal CLUB? U bent al lid en u heeft een andere vraag over het partnerprogramma? Geef het ons door en wij doen het nodige om u zo snel mogelijk te informeren.

iHelp applicatie

Bulex wenst u te ondersteunen in uw dagelijks werk. Met de iHelp applicatie van Bulex heeft u de foutcodes van onze toestellen en hun oplossingen altijd bij de hand. Vraag via onderstaand formulier uw persoonlijke login aan.

Documentatie aanvragen

Op zoek naar documentatie, gebruikshandleidingen of onze prijslijst? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u de gevraagde documentatie zo snel mogelijk op.

Ik heb feedback

Klanttevredenheid staat centraal bij Bulex. Uw mening is voor ons dan ook van groot belang. Heeft u feedback voor ons betreffende onze toestellen en/of onze dienstverlening? Laat dan hieronder uw boodschap achter. Op die manier kunnen wij onze toestellen en diensten steeds blijven verbeteren.