Word Bulex partner!

Partner worden van Bulex biedt u veel voordelen: u krijgt toegang tot tal van informatie zoals prijslijsten en technische documentatie. U kan gebruik maken van handige tools die uw dagelijks werk vereenvoudigen en u blijft op de hoogte van het laatste nieuws uit de markt. Interesse? Lees dan zeker verder om te ontdekken wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Onze prijslijst

Prijs speelt vaak een grote rol bij de keuze van een toestel. Wenst u de prijs van één van onze toestellen te kennen? Download dan hier onze prijslijst.

Wisselstukken

Een wisselstuk nodig? Op deze website vindt u alle info over ons compleet gamma wisselstukken.

Product in de kijker!

Bulex bracht in juni haar vernieuwd Thermo MASTER gamma op de markt. Deze compacte condensatiegaswandketel is één van de zuinigste toestellen op de markt en zeer eenvoudig te installeren.

Magna AQUA 150

Bulex breidt haar gamma warmtepompboilers uit met de Magna AQUA 150/2, een wandhangende warmtepompboiler van 150 liter. Dankzij deze boiler kan u tot wel 75% besparen op uw energiefactuur voor warmwaterbereiding.

Slimme thermostaat MiGo

Bedien uw verwarming en warmwaterproductie van op afstand via uw smartphone of tablet dankzij de MiGo.

Onze opleidingen

Wenst u uw kennis van onze producten te vernieuwen? U kan steeds bij ons terecht voor gratis opleidingen over verschillende thema's. Ontdek hier welke opleidingen u het meest aanspreken.

Registreer producten via uw smartphone!

Het registreren van toestellen was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze applicatie iScan. Het enige wat u hoeft te doen is de barcode op het product scannen. Ontdek hier hoe u de iScan kan downloaden.