Zoeken

Missie en visie

Onze missie en visie

Onze missie en visie

Al meer dan 80 jaar is het Belgische merk Bulex één van de marktleiders in België op het gebied van verwarming en sanitair. Als lid van de Vaillant Group versterken we deze positie. Vandaag de dag bieden we ook eenvoudige oplossingen aan op het gebied van hernieuwbare energieën zoals warmtepompen, zonneboilers en airco.

Onze missie: Altijd aan uw zijde staan

Gedurende het hele levensproces van onze toestellen staan wij aan uw zijde, of u nu een installateur, een gespecialiseerde aannemer of een eindgebruiker bent. De duurzaamheid en eenvoudigheid van onze producten samen met onze vriendelijke, deskundige klantendienst betekent dat u echt op ons kunt rekenen.

Dagelijks staan er 250 mensen voor u klaar, waaronder 160 techniekers die gans België bedienen in hun witte camionnette met de kleuren van het merk. Zij verzekeren de dienst na-verkoop en het onderhoud van onze toestellen.

Onze visie: uw dagelijkse professionele leven makkelijker maken

We doen er alles aan om onze trouwe Bulex-installateur de nieuwste technologische en eenvoudige topproducten te presenteren, hen te voorzien van degelijke opleidingen, hen bij te staan met technische raad en daad en hen eenvoudige tools aan te rijken die hun werk makkelijker maakt, zodat ze met een gerust hart Bulex als favoriete merk kunnen aanbevelen.

Relax, it’s a Bulex : minimale moeite, maximale efficiëntie

Ons merk krijgt voortaan de invulling die het verdient met onze nieuwe slagzin “Relax, it’s a Bulex”.

Bulex is meer dan een badverwarmerke geworden. Onze rijke 80-jarige geschiedenis herinnert daar nog aan, maar vandaag, anno 2015, zijn we uitgegroeid tot een merk en eigen producent van condensatieketels, warmtepompen, zonnepanelen, slimme thermostaten, … allemaal van de nieuwste generatie, uiterst betrouwbaar en eenvoudig en gericht op de beste prestatie. Ook onze dienstverlening wordt zoveel als mogelijk afgestemd op de noden van vandaag. Zo bent u helemaal op u gemak met Bulex.