Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

De juiste keuze

In enkele stappen naar jouw ideale oplossing

Vind het passende Bulex-toestel en de gewenste service

Is je apparaat aan vervanging toe en ben je op zoek naar een nieuwe installatie? Of wil je een beroep doen op betrouwbare specialisten voor het verplichte onderhoud van je systeem? Daarvoor zit je goed bij Bulex, een leider op het gebied van verwarming en koeling. Zowel onze producten als de service zijn van een hoge kwaliteit. Ontdek hier het aanbod.

Onze toestellen

Betrouwbaar en efficiënt

Bulex biedt enkel hoogwaardige producten met een hoog rendement. Gebruik onze tools en vind het verwarmings- en koelingssysteem dat het best aansluit bij jouw wensen en noden.

Configurator voor je verwarmings- en koelingsoplossing

Een nieuw toestel kiezen doe je niet op één-twee-drie. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met het vereiste vermogen, de grootte en het type. Gelukkig biedt Bulex hulp! Dankzij de handige productconfigurator vind je snel en makkelijk jouw ideale toestel. Je beantwoordt simpelweg enkele vragen en ontvangt een volledige voorstel voor jouw verwarmings- of koelingssysteem..

Offerte op maat

Ben je je hele verwarmingssysteem aan het herbekijken? Bij Bulex vind je zeker het juiste toestel voor de verwarming van je woning en sanitair water, en zelfs voor koeling. Wij helpen je in vier stappen naar de passende installatie, zodat jij het hele jaar door geniet van een optimaal comfort. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte en gepersonaliseerd advies van een expert.

Onze diensten

Jouw onderhoud is onze zorg

Een correct onderhoud van je systeem is noodzakelijk om een goede prestatie en een hoog rendement te blijven garanderen. Bovendien is een periodiek onderhoud wettelijk verplicht om de veiligheid te verzekeren. Ontdek onze onderhoudsformules.

Onderhoud van je verwarmingsinstallatie

Een toestel in topconditie levert je veel winst op. Er is minder risico op defecten, waardoor de levensduur van je installatie stijgt. Een vakkundig onderhouden apparaat verbruikt trouwens minder, waardoor je energiekosten én de CO-uitstoot dalen. Plan snel een onderhoud in en haal meer uit je systeem! Onze technici kennen de Bulex-toestellen door en door. Ze staan dan ook garant voor een snelle en goeie service.

Onderhoudsformules van Bulex

Denk je soms te laat of helemaal niet aan het verplichte onderhoud van je verwarmingsinstallatie? Dan is een onderhoudscontract iets voor jou. Jouw onderhoud wordt dan onze zorg. We nemen proactief contact op wanneer het tijd is voor het volgende onderhoud en plannen een afspraak in met een van onze eigen, erkende technici, die vertrouwd zijn met de Bulex-toestellen. Zo is je toestel altijd wettelijk in orde. Je geniet trouwens van een voordeeltarief ten opzichte van een eenmalig onderhoud. Alleen maar pluspunten dus!