Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Wij adviseren erkende Bulex installateurs

Specialisten die regelmatig door ons worden opgeleid en vertrouwd zijn met onze toestellen. Stuk voor stuk gecertificeerde vakmannen, geselecteerd op basis van de geleverde kwaliteit bij uitvoering van de installatie, hun commerciële aanpak en de werfopvolging.

Vind een installateur bij jou in de buurt

Om een succes te maken van je nieuwbouw, renovatie of vervanging van je oude ketel, is de kwaliteit van de uitgevoerde werken van cruciaal belang. Ben je op zoek naar een installateur die jou adviseert en helpt bij het vinden van het ideale verwarmingstoestel voor jouw project? Via onderstaande zoekfunctie vind je snel de Bulex-partner in jouw regio.
Waarschijnlijk staan je huidige browserinstellingen niet toe dat je locatie gedeeld wordt. Je kan je browserinstellingen wijzigen of je adres hierboven intypen.

Herstelling verwarmingstoestel

Maak je je zorgen over de goede werking van je Bulex toestel? Verspreid over gans België staan meer dan 100 eigen Bulex-techniekers elke dag voor je klaar.

Onderhoud verwarmingstoestel

Ontdek alle voordelen en verplichtingen van een onderhoud. Vertrouw op onze specialisten en vraag nu je interventie aan.