Zoeken

Maak kennis met de nieuwe warmwaterboilers

In september breidt Bulex zijn gamma warmwaterboilers uit met vier nieuwkomers: de FE, FES, FEW en FEWS. Een korte voorstelling.

  • FE 300/3 MR: deze indirecte warmwaterboiler met 1 spiraalvormige warmtewisselaar heeft een inhoud van 300 liter en een ErP-energielabel B.
  • FES 300/3 MR: de nieuwe zonneboiler voor onderdruksystemen. De boiler heeft 2 spiralen, één voor de koppeling met thermische zonnepanelen en één voor de verwarmingsketel. De inhoud bedraagt 300 liter en de boiler komt met een ErP-energielabel B.
  • FEW 300/3 MR: deze warmwaterboiler met 1 grote spiraal is ontwikkeld om samen te werken met een warmtepomp. De boiler stockeert 300 liter water en beschikt over een ErP-energielabel B.
  • FEWS 400/3 MR: deze zonneboiler haalt het maximale uit hernieuwbare energie dankzij de combinatie van een warmtepomp en een zonne-energie-systeem. Een van de twee spiralen is van groot formaat, om aan te sluiten op de warmtepomp. De inhoud van de boiler bedraagt 400 liter (ook met ErP-energielabel B). De nieuwe warmwaterboilers pakken uit met enkele sterke troeven. Zo zijn ze geïsoleerd met een nieuwe generatie isolatie. Daardoor blijft de warmte niet alleen beter bewaard, de externe diameter blijft ook voldoende beperkt om de boiler door een standaarddeuropening te krijgen. De magnesiumanode maakt de boilers onderhoudsvriendelijk en de verstelbare voetjes kregen een geluiddempende functie. De spiralen zijn in de fabriek al voorzien van een thermometer om de temperatuur te tonen.

Ontdek onze warmwaterboilers