Zoeken

Nieuws

Bulex lanceert GeniaAir Split

Bulex staat voor eenvoud in installatie en gebruiksgemak. Dat bewijzen we met de nieuwe lucht/water warmtepomp GeniaAir Split. Deze warmtepomp met split-technologie op basis van koudemiddel is een meester in het benutten van hernieuwbare energie voor verwarming, sanitair warm water en koeling.

Nieuwe binnenunit voor de VivAir lucht/lucht warmtepomp

Afgelopen zomer was er één van records. Ook de verkoop van airco's haalde ongeziene cijfers. In juli 2018 steeg de vraag naar vaste aircotoestellen met 18%. Ook ons gamma lucht/lucht warmtepompen VivAir profiteerde van die evolutie en bood deze zomer heel wat woningen verkoeling op een energiezuinige manier.

Nieuwe eisen in ErP-regelgeving

Op 26 september 2018 kwamen er nog een aantal nieuwe eisen in de ErP-regelgeving bij. Om aan die nieuwe eisen te beantwoorden zal er dit najaar heel wat veranderen binnen ons gamma van badverwarmers en warmwaterboilers op gas.

VivAir: een oplossing voor ieder seizoen

Met VivAir lanceert Bulex een volledig vernieuwd gamma lucht/lucht warmtepompen. De nieuwkomers bieden een oplossing voor ieder seizoen. VivAir zorgt in de eerste plaats voor koeling tijdens de warme zomermaanden, maar brengt daarnaast ook comfortabele warmte in de winter.

Maak kennis met de nieuwe warmwaterboilers

Bulex heeft zijn gamma warmwaterboilers uitgebreid met vier nieuwkomers: de FE, FES, FEW en FEWS.

A+ systeemlabel voor condensatieketels op gas

Sinds september 2015 dragen verwarmingsketels, net als onze wasmachine of koelkast een energielabel, een productlabel. Wanneer er verschillende producten worden gecombineerd, wordt ook een systeemlabel verplicht, zodat dit de totale energie-efficiëntie van het verwarmingssysteem uitdrukt.