Zoeken

VivAir: een oplossing voor ieder seizoen

Met VivAir lanceert Bulex een volledig vernieuwd gamma lucht/lucht warmtepompen. De nieuwkomers bieden een oplossing voor ieder seizoen. VivAir zorgt in de eerste plaats voor koeling tijdens de warme zomermaanden, maar brengt daarnaast ook comfortabele warmte in de winter.

De binnenunits zijn beschikbaar in vermogens van 2 - 2,5 - 3,5 - 5,5 en 6,5 kW.

Het VivAir-gamma werd volledig vernieuwd, maar biedt nog steeds heel wat combinatiemogelijkheden. U heeft de keuze uit verschillende monotoepassingen (monosplit) en multicombinaties (multisplit) waarbij u 1 buitenunit combineert met tot wel 4 binnenunits. De binnenunits hebben een vermogen van 2; 2,5; 3,5; 5,5 en 6,5 kW. De buitenunits zijn beschikbaar in versies van 2,5 tot 8 kW. Dit maakt het gamma uiterst flexibel, want u kiest voor iedere ruimte de meest ideale binnenunit.

 

Energiezuinig

Het uitgekiende concept van de VivAir geeft de lucht/lucht warmtepomp een hoge efficiëntie. Dat vertaalt zich in een energielabel tot A+++ in koude modus en A+ in warme modus. De SEER loopt op tot 8,5 en de COP bedraagt tot 4,6.

 

Milieuvriendelijk

Bij de lucht/lucht warmtepomp VivAir wordt er gebruikgemaakt van het koudemiddel R32. Dit koudemiddel heeft een voorsprong op de reglementering. De impact ervan op het milieu is namelijk met 75% verminderd ten opzichte van de andere koudemiddelen op de markt.

 

Uiterst betrouwbaar

Wie een VivAir gebruikt om te koelen of te verwarmen, kan op beide oren slapen: de warmtepomp garandeert een hoge mate van bedrijfszekerheid dankzij functies als slimme ontdooiing, een actieve ionisator (X-Fan-functie), die vocht verwijdert van de binnenste warmtewisselaar. De VivAir heeft een werkingsbereik van -15°C tot 48°C in koude modus en van -15°C tot 24°C in warme modus.

 

Optimaal comfort

Niet alleen met zijn warmte of koelte biedt VivAir comfort. Vijf ventilatorsnelheden laten de gebruiker toe die snelheid te kiezen die het best is afgestemd op zijn behoeften. In een multicombinatie kan elke binnenunit afzonderlijk geregeld worden, voor een optimaal comfort in elke ruimte. De thermostaat is geïntegreerd in de afstandsbediening (I Feel-functie) en laat zo toe om de temperatuur heel precies te regelen.

 

Ontdek de VivAir

Lees meer over lucht/lucht warmtepompen