Eenvoudig verwarmen. Eenvoudig koelen. Eenvoudig voordelig.

De nieuwe generatie warmtepompen voor uw woning. Om u 100% comfortabel te voelen, zetten onze warmtepompen 75% gratis omgevingswarmte om in de ideale binnentemperatuur, terwijl slechts 25% elektriciteit wordt gebruikt - 365 dagen per jaar.

Vind een installateur

Gewoon geniaal: onze warmtpompen onttrekken gratis omgevingswarmte aan de lucht, persen ze samen en brengen ze naar uw woning over als thermische energie.

Meer nog: deze cyclus kan ook gebruikt worden om uw woning te koelen. Dat maakt deze beproefde technologie van Bulex aantrekkelijk voor iedereen - ze werkt net zo goed in Spanje als in Rusland. Hetzelfde geldt voor het team van onze klantendienst, dat altijd paraat staat om u te helpen.

Waarom warmtepompen toekomstbestendig zijn?

Gewoon efficiënt: lagere energiekosten

Warmtepompen springen spaarzamer, efficiënter en milieuvriendelijker met hernieuwbare energie om dan elke andere technologie. Met ongeveer 75% gratis omgevingswarmte en zo’n 25% elektriciteit voor de compressor ontwikkelen warmtepompen de warmte die u nodig hebt om uw woning op een comfortabele temperatuur te houden en warm water te produceren. Dankzij de geïntegreerde koelfunctie zorgen zij ook in de zomer voor uw comfort. Meer nog: door een warmtepomp te installeren, voldoet u ook aan de wettelijke eisen inzake energie-efficiëntie.

Een eenvoudig principe: hoe onze duurzame technologie werkt

Warmtepompen werken volgens het principe van een koelkast, maar omgekeerd: ze zetten koude lucht om in een comfortabele temperatuur. De robuuste technologie en de beproefde componenten van Bulex staan garant voor betrouwbaarheid, comfort, lage gebruikskosten en een lange levensduur. Ontdek de toekomstbestendige GeniaAir-technologie in onze video.

Comfort in een handomdraai - in elke woning

Het is heel gemakkelijk om lucht als warmtebron te gebruiken, en het werkt bijna overal. U hoeft niet te boren, te graven of bijzondere vergunningen aan te vragen. Onze warmtepompen met lucht als energiebron kunnen dan ook snel geïnstalleerd worden. Zij waarborgen winter en zomer de ideale temperatuur, omdat onze warmtepompen meer kunnen dan verwarmen alleen. Tijdens warme dagen kunnen zij de verwarmingscyclus omkeren en de temperatuur in uw woning op een comfortabel peil brengen. Ze bieden dus meer dan een klassiek verwarmingssysteem.

Verrassend stil: nauwelijks hoorbaar in het dagelijkse gebruik

Onze warmtepompen zijn niet alleen milieuvriendelijk. Met 42–53 dB(A) zijn ze ook heel stil. Ter vergelijking: een radio met zacht volume produceert ongeveer 40 db(A), een koelkast of een normaal gesprek 50–60 dB(A), een huilende baby tot 120 db(A) en een vliegtuig ongeveer 140 db(A) op 25 m afstand. Warmtepompen zijn dan ook perfect voor rijhuizen en meergezinswoningen. Onze warmtepompen zijn heel stil. Op enkele meters afstand is het geluid nauwelijks hoorbaar. Het is echter belangrijk dat ze op een geschikte plaats worden geïnstalleerd. Het geluid van de warmtepomp moet zich kunnen verspreiden, zodat het niemand stoort. Hiermee moet rekening worden gehouden tijdens de planningsfase.

Beproefde kwaliteit

Met meer dan 40 jaar ervaring is Bulex uw betrouwbare partner voor warmtepompen en alles wat erbij komt kijken. U kunt altijd rekenen op onze deskundigheid en topkwaliteit. Bovendien maken we de meeste van onze producten - zowel verwarmingsketels als zonneboilers en warmtepompen - in onze Europese fabrieken. Deze productie-eenheid maakt nu haar derde generatie warmtepompen, waaronder GeniaAir.

Vragen? Neem contact op met een installateur

Vind een installateur

De juiste warmtepomp voor uw woning

De moderne oplossing voor nieuwbouw

Energie-efficiëntie is belangrijk - en verplicht - voor wie vandaag een nieuwbouwwoning wil bouwen. Dit doel kan het best worden bereikt met doeltreffende isolatie en een moderne warmtepomp. Hierdoor kunt u op lange termijn aan de wettelijke eisen inzake energie-efficiëntie voldoen en milieuvriendelijk verwarmen. Bovendien biedt een warmtepomp u de mogelijkheid om uw woning ook te koelen en creëert ze in combinatie met vloerverwarming het perfecte stofvrije interieur. Vraag uw lokale installateur om advies.

Vind een installateur

Comfort voor ieder appartement tot meergezinswoningen

Verwarming of koeling wanneer u het wilt? Warm stromend water wanneer u het nodig hebt? In een meergezinswoning zijn de energiebehoeften groter, maar onze warmtepompen zijn opgewassen tegen die hogere eisen. U kunt centraal meerdere warmtepompen in serie aansluiten voor het hele gebouw, of afzonderlijke eenheden installeren, zodat elk appartement zijn eigen warmtepomp met lucht als energiebron heeft. De buiteneenheid komt op het dak, op het balkon of naast het gebouw, en de boiler/hydraulische eenheid wordt binnen opgesteld.

Vind een installateur

Renoveren gemakkelijk gemaakt

Warmtepompen met lucht als energiebron kunnen heel gemakkelijk in bestaande verwarmingssystemen worden geïntegreerd. Dat is goed nieuws voor eigenaars van oude gebouwen, waar energieoptimalisatie een belangrijke overweging is. Hoe efficiënter een renovatieproject moet zijn, des te lonender wordt een warmtepomp. U kunt ze eenvoudig installeren en aansluiten, en dan van de ideale temperatuur genieten. Warmtepompen kunnen ook in bestaande verwarmingssystemen worden geïntegreerd, wat een hybride oplossing en lagere kosten oplevert. Zo flexibel en eenvoudig kan renoveren zijn.

Vind een installateur

GeniaAir – de voordelige oplossing voor uw woning

Verwarming, koeling en warm water, gecombineerd met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Onze GeniaAir warmtepomp met lucht als energiebron staat borg voor hoog comfort en lage energiekosten. Haal voordeel uit een maximaal rendement en absolute betrouwbaarheid met beproefde kwaliteit.

Meer weten over de GeniaAir

Download brochure (16584 kB)

GeniaSet – de slimme combinatie

De GeniaAir warmtepomp werkt alleen in combinatie met een hydraulische binneneenheid. GeniaSet ziet er als een koelkast uit en bevat alle nodige hydraulische componenten, waaronder de boiler in een compacte behuizing.

Meer weten over de GeniaSet

Download de brochure (16584 kB)

Genia Hybrid – een duo met een onklopbaar rendement

Genia Hybrid biedt het beste van twee werelden, met een warmtepomp en een condensatieketel die worden aangestuurd via een intelligente regeling. Dit dubbele systeem is ideaal voor renovaties.

Download de brochure (16584 kB)

Magna Aqua – drie keer zo lang onder de douche zonder extra kosten

Ongelooflijk efficiënt: onze warmtepompen voor warmwaterproductie leveren snel warm water (tot 60 °C) af met een minimum aan energie. Comfort voor vijf personen - geschikt voor nieuwe gebouwen of renovatieprojecten, als wandmodel of vrijstaand.

Meer weten

Download de brochure (16584 kB)

Warmtepomp
systemen
Toepassings
gebied
LevertWarm waterHybride oplossing
(condensatie op gas
mogelijk)
 NieuwbouwRenovatieAppartementsgebouwWarm waterVerwarming en warm waterKoeling  
Magna Aqua ** *  tot 5 personen*
GeniaAir met GeniaSet
5 kW - 15 kW
******tot 5 personen 
GeniaAir Split met GeniaSet Split 3,5 - 12 kW******tot 5 personen 
GeniaAir met boiler
5 kW - 15 kW
******tot 7 personen*
GeniaAir Split met boiler
3,5 kW - -12 kW
******tot 7 personen*

Schitterende teamspelers. Warmtepompen van Bulex

Haal voordeel uit de vele toepassingsmogelijkheden van onze warmtepompen, door ze te combineren met systeemcomponenten uit ons assortiment. Voeg een fotovoltaïsch systeem toe om gratis uw eigen elektriciteit te produceren, zodat u minder stroom moet afnemen van het net. Onze eenheden en componenten kunnen ook elk afzonderlijk worden ingesteld met één systeemregeling. Door hun intuïtieve bediening kunt u gemakkelijk uw eigen knusse leefruimte inrichten.

Het juiste binnenklimaat, gecontroleerd en flexibel

Onze VivAir airco koelt, verwarmt en ontvochtigt om een gezond binnenklimaat te creëren. Het wandmodel bespaart ruimte en wordt ingesteld met een afstandsbediening.

Meer weten over VivAir

MiPro: alles binnen handbereik

Met de MiPro systeemregelaar wordt het instellen van uw verwarmings- en warm water kinderspel. U kunt zelfs uw verwarming bedienen met een app.

Meer weten over de MiPro

HelioConcept: zonne-energie voor iedereen

Haal het maximum uit thermische zonne-energie. Bespaar tot 60% aan energie voor de dagelijkse productie van warm water. Onze vlakkeplaatcollectoren kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden op ieder dak.

Meer weten over HelioConcept

Bulex staat altijd voor u klaar

Al meer dan 80 jaar staat Bulex voor producten die één eigenschap gemeen hebben: ze bieden kwaliteit voor iedereen. Of u nu in een klein dan wel een groter huis woont, wij hebben voor u de juiste technologie.

Meer over Bulex