Zoeken

Vind je ideale Bulex-ketel

  • Altijd de juiste temperatuur in huis en onder de douche
  • Snelle en betrouwbare installatie
  • Bespaar tot 35% op je energiekosten
Ontdek de geschikte oplossing

Zo vind je de perfecte cv-ketel

Ga je een nieuwe cv-ketel kopen, maar ben je niet zeker van het nodige vermogen of het juiste type? Maak gebruik van onze handige configurator en ontdek aan de hand van vijf vragen de ketel die perfect past bij jouw situatie. Zo vind je meteen je weg in ons ruime aanbod aan modellen met verschillende vermogens, in uiteenlopende prijscategorieën. Een installateur bij jou in de buurt neemt nadien contact met je op.

Ga naar de configurator

Hoe werkt het?

Beantwoord vijf vragen over jouw woning en warmte- of warmwaterbehoefte, en ontvang een prijsvoorstel voor de meest geschikte cv-ketel en thermostaat, inclusief installatie en btw.

Als je dat wenst, komt een Bulex-installateur bij je langs voor gepersonaliseerd advies en een meer gedetailleerde offerte. Dit plaatsbezoek is zonder aankoopverplichting en duurt zo’n half uur.

Ga je akkoord met de offerte? Dan komt dezelfde installateur je nieuwe ketel installeren. Hier stopt de service van Bulex niet, want je kunt vertrouwen op een uitstekende dienst na verkoop.

Meer weten? Ontdek de voordelen van de configurator en het plaatsbezoek of lees het gedetailleerde stappenplan.

Ontvang jouw offerte op maat

Vul onderstaand formulier in. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Vind de gepaste cv-ketel voor jouw woning

In ons uitgebreid aanbod vind je gegarandeerd een gepaste condensatieketel voor jouw woning. We adviseren je graag over de juiste oplossing. Elke woonsituatie is namelijk anders en elk soort toestel heeft een specifieke functie. Daarom loont het zeker de moeite om een offerte aan te vragen.

Een van onze experts neemt nadien zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden en bijzonderheden te overlopen, en een geschikt toestel te selecteren. Indien je dat wenst, kan een specialist langskomen voor gerichter advies. Zo ben je zeker van de meest efficiënte oplossing voor de juiste prijs.

Je ideale cv-ketel dankzij Bulex

Na het beantwoorden van de vragen krijg je twee suggesties: een compacte oplossing en het model dat het meeste comfort biedt. Je staat nooit voor verrassingen, want het prijsvoorstel is meteen correct. Bekijk je toch liever alle opties? Je kunt in de tool ook alle verschillende condensatieketels vergelijken.

Tijdens het plaatsbezoek bekijkt een expert of er extra bijzonderheden zijn die moeten ingecalculeerd worden. Nadien ontvang je vrijblijvend een definitieve offerte, die nauw aansluit bij het onlineprijsvoorstel.

Bulex heeft ruim 80 jaar ervaring en blijft voortdurend innoveren. Onze meer dan honderd regionale partners bieden op elk moment een uitstekende service. Als Bulex-klant kan je dus rekenen op kwaliteitsvolle producten en op een jarenlange expertise!

Een gedetailleerd stappenplan

Stap 1: welke info ontvang je?

Het juiste toestel

Je beantwoordt zeven vragen over je specifieke situatie en de staat van je woning. De configurator toont dan enkele oplossingen die het best aansluiten bij jouw noden: een compact model en een oplossing met een hoger comfort.

De gewenste thermostaat

Eens je een keuze hebt gemaakt, krijg je ook enkele opties voor een thermostaat voorgeschoteld. Verkies je een traditionele uitvoering of de geconnecteerde versie die je kan aansturen via de MiControl-app?

Het prijsvoorstel

Na het selecteren van het gewenste systeem laat je vrijblijvend je gegevens achter. Zo kunnen onze medewerkers je contacteren voor diepgaander advies en een gepersonaliseerde offerte. Het prijsvoorstel is reëel en gebaseerd op jouw situatei. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In de standaardinstallatie is het volgende inbegrepen:

  • het demonteren van je oude toestel
  • alle nodige montage-accessoires
  • de thermostaat
  • de werkuren

Het plaatsbezoek aanvragen

Heb je interesse in een aangeboden systeemoplossing? Na het invullen van je gegevens contacteert Bulex je telefonisch om een afspraak vast te leggen en in te plannen bij een Xpertdealer. In overleg met onze medewerkers kan je enkele voorkeursdata doorgeven voor het bezoek.

Stap 2: hoe verloopt het plaatsbezoek?

Deze afspraak is vrijblijvend, gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het plaatsbezoek bekijkt de technicus je bestaande installatie, om zo het eerste voorstel aan de realiteit af te toetsen. Het is uiteraard mogelijk dat er extra bijzonderheden zijn die de configurator nog niet incalculeerde.

Aan het einde van het plaatsbezoek ontvang je een finale offerte, zowel op papier als via mail. Als je akkoord bent, kun je het voorstel meteen bevestigen, of je doet dat later elektronisch. Je bestelling is definitief nadat je van Bulex een aankoopbevestiging ontvangt via mail.

Stap 3: hoe verloopt de installatie?

De plaatsing duurt gemiddeld één werkdag. Je oude cv-ketel wordt gedemonteerd en vervangen door een nieuw exemplaar. De installateur doet de opstart van de installatie en de eerste ingebruikname. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de werking, het gebruik, het onderhoud en de regeling.

Je ontvangt ook alle nodige documenten en attesten, waarna de installateur met jou het installatieprotocol overloopt. Nadien neemt de specialist je oude ketel mee. De factuur wordt per post opgestuurd.

Een dag na de installatie belt Bulex je om te vragen of alles naar wens is verlopen. Voor het verplichte onderhoud van je verwarmingsketel kun je rekenen op Bulex Services.

Gegarandeerd de juiste oplossing

Overtuigd van onze kwaliteitsvolle service en de vele voordelen van de ketelconfigurator? Maak snel gebruik van onze tool en ontdek meteen de juiste oplossing op jouw maat.