Zoeken

Onze ketels zorgen altijd voor de juiste temperatuur in huis én onder de douche

  • Bespaar 35 % op energiekosten
  • Snelle installatie
  • Hoog warm water comfort

Hoe werkt het?

Heeft u moeite met het vinden van een goede installateur? Is de professional die u gecontacteerd had uiteindelijk niet komen opdagen? Hoeveel keer heeft u al de belofte gekregen dat u de prijsofferte uiterlijk morgen zal ontvangen? Dankzij Bulex vindt u uw condensatieketel en professionele installateur in slechts drie stappen:

 

Stap 1: Gratis offerte

Beantwoord hieronder 5 eenvoudige vragen en ontvang een gratis prijsvoorstel (inclusief installatie en BTW) in 3 minuten.

Stap 2: Plaatsbezoek

Een Bulex installateur komt vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies en het finaliseren van de offerte.

Stap 3: Installatie

Na ondertekening van de offerte komt dezelfde installateur uw nieuwe Bulex-ketel installeren.

Stap 1: Beantwoord 5 eenvoudige vragen en ontvang uw gratis offerte in slechts 3 minuten

Waarom een plaatsbezoek aanvragen?

We raden altijd een plaatsbezoek aan. Onze installateurs gaan tijdens dit bezoek na of de voorgestelde oplossing inderdaad de beste oplossing is en of er geen bijzonderheden aan de installatie zijn. Na het plaatsbezoek wordt de definitieve prijsofferte gemaakt (in de meeste gevallen wijkt deze amper af van het eerste voorstel). Een plaatsbezoek aanvragen is niet verplicht het prijsvoorstel online te bekijken. Om de offerte via mail te ontvangen moet u wel een vrijblijvend plaatsbezoek aanvragen. Een plaatsbezoek duurt gemiddeld niet langer dan 30 minuten.