Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Bulex services

Geniet van zorgeloos comfort

Een optimale service

Bulex heeft ruim 90 jaar ervaring en blijft voortdurend innoveren. Onze meer dan honderd regionale partners bieden op elk moment een uitstekende service. Als Bulex-klant kan je dus rekenen op kwaliteitsvolle producten en op een jarenlange expertise!

Waarmee kunnen wij je helpen?

Ontdek alle voordelen en verplichtingen van een ketelonderhoud. Vertrouw op onze specialisten en vraag nu je interventie aan.

Kies voor een Bulex onderhoudscontract en het onderhoud van je cv-ketel wordt onze zorg! Ontdek de mogelijkheden en prijs in onze handige keuzehulp-tool.

Maak je je zorgen over de goede werking van je Bulex toestel? Verspreid over gans België staan meer dan 100 eigen Bulex-techniekers elke dag voor je klaar.

De verwarmingsaudit is een analyse van jouw verwarmingsinstallatie waarbij de energieprestaties en de werking geanalyseerd worden.

De helft van de Belgische gasverbruikers zal omschakelen van arm naar rijk gas. Bent jij er één van? Lees hier wat je mag verwachten.

Bulex waarborgt haar toestellen tegen alle fabricatie- of materiaalfouten vanaf de installatie. Raadpleeg onze voorwaarden.

Contacteer ons

Heb je nog vragen over onze services waarop je het antwoord niet onmiddellijk vindt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar op 02/431.80.00

  • van maandag tot vrijdag: van 7u tot 22u
  • in het weekend: van 8u tot 17u

Of stuur een mail naar service@bulex-services.be

Onze dienst-na-verkoop staat klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.