Zoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Themadossiers

Verwarmen en koelen met Bulex

Een gezellige warmte in je woonkamer, de ideale temperatuur onder de douche, verkoeling in de zomer, … Wat je ook nodig hebt, bij Bulex vind je wat je zoekt. Al onze toestellen zijn betrouwbaar en veilig, en ze garanderen een uitzonderlijke efficiëntie. We werken dan ook enkel samen met erkende technici voor de installatie en het onderhoud. In onze themadossiers begeleiden we je naar de juiste totaaloplossing voor de verwarming van je woning en sanitair water, of voor een koel binnenklimaat.

Condensatieketel

Met een condensatieketel op gas zit je goed voor de toekomst. We investeren in de nieuwste technologieën en kijken voortdurend waar er ruimte is voor verbetering. Daardoor halen onze condensatieketels altijd het hoogste rendement. Dat merk je meteen aan je energiefactuur én de CO2-uitstoot, die aanzienlijk dalen. Ontdek meer over de efficiënte werking van onze verwarmingsketels en vind de ideale installatie voor je verwarmings- en warmwaterbehoefte.

Warmtepomp

Eenvoudig verwarmen én koelen? Dat kan met een warmtepomp, die de omgevingslucht als energiebron gebruikt. Door die hernieuwbare energie maximaal te benutten, bespaar je van in het begin. Natuurlijk is het ook een duurzame oplossing. Een warmtepomp is zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Lees hier hoe een GenAir-warmtepomp het hele jaar door de ideale binnentemperatuur verzekert en ontdek de vele toepassingsmogelijkheden.

Warm water

Moet je soms lang wachten tot er warm water uit je kraan komt? Word je wel eens verrast door koud water onder de douche, omdat iemand tegelijk warm water aftapt om te poetsen? Dankzij Bulex is dat verleden tijd! Onze condensatieketels bieden je een ongeëvenaard comfort, zodat jij op elk moment kunt genieten van warm water en er minder water verloren gaat. Bekijk hier welk toestel het meest geschikt is voor jou.

Airco

Niemand zit ’s zomers graag te puffen in een bloedheet huis. Met een airco geniet je het hele jaar door van een optimale binnentemperatuur. Maar wat is een airco precies, hoe werkt het en welke modellen en accessoires zijn er zoal beschikbaar? Je ontdekt het in dit artikel.

Slimme regelingen

Je verwarmingsinstallatie werkt nog beter als je kiest voor een slimme thermostaat. Je kunt je energieverbruik namelijk perfect afstemmen op je noden en levensstijl. Stel je verwarming bijvoorbeeld zo in dat het in je keuken en woonkamer al lekker warm is wanneer je opstaat. Ben je een weekje op reis? Dan hoef je niet thuis te komen in een kille woning. Maak snel kennis met je persoonlijke verwarmingsassistent.

Vloerverwarming

Gedaan met koude voeten in huis of een woonkamer die snel afkoelt: met vloerverwarming kan je elke ruimte gelijkmatig verwarmen. Dit verwarmingssysteem werkt op een lage temperatuur en haalt zo een bijzonder hoog rendement. Het is niet alleen voor nieuwbouwprojecten een interessante oplossing, ook in een bestaande woning kun je perfect vloerverwarming installeren. Lees hier alles over de voor- en nadelen, de plaatsing en de kostprijs.

Vraag raad aan Bulex

Weet je niet welk verwarmings- of koelsysteem het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie? Onze experts staan altijd aan je zijde! Ze adviseren je met plezier, zodat je zeker bent van de juiste oplossing aan de juiste prijs.