Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Til je verwarmingscomfort naar een hoger niveau

Met onze intelligente oplossingen kan je zelf makkelijk je verwarmingssysteem vanop afstand controleren, aansturen en optimaliseren. Kom meer te weten over ons verwarmingscomfort dat tegelijk duurzaam en kostenefficiënt is. Zo stoot je minder CO2 uit en verbruik je minder energie.

Vind het gepaste verwarmingssysteem

Geniet van efficiënt verwarmingscomfort

Met je smartphone kan je elke dag al zo veel controleren en beheren, dus waarom dan ook niet je verwarming thuis? Het is heel makkelijk. En mocht het toch nodig zijn, dan helpt je installateur je graag op weg.

Bestuur je verwarming via je smartphone of tablet. Zo controleer en optimaliseer je jouw energieverbruik. Dat kan gelijk waar en gelijk wanneer, makkelijk en intuïtief.

Wil je ook je verwarming op deze handige manier opvolgen en aansturen? Da’s snel geregeld! Je hoeft hiervoor trouwens je installatie niet te vernieuwen. Contacteer de installateur in jouw buurt. Hij regelt het meteen.

Haal meer uit je verwarmingssysteem en geniet van extra comfort. Tegelijk bespaar je geld, tijd en CO2-uitstoot!

De ideale combinatie voor jouw verwarmingscomfort

Een intelligent trio: jouw verwarmingstoestel, de MiPro Sense regeling en de MiGo Link-app. Zo wordt het controleren en besturen van je verwarming in huis makkelijker dan ooit. En daarbovenop houd je jouw energieverbruik in de gaten.

Vind het gepaste verwarmingssysteem

De juiste installatie voor jouw thuis

Of je nu een verwarmingsketel, een airco of een warmtepomp nodig hebt, telkens kan je kiezen uit een divers aanbod. Vraag je offerte aan via onderstaand formulier en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen te bepalen welke oplossing ideaal is voor jou.

Omdat elke woonsituatie anders is en elk soort toestel specifieke functies heeft, loont het de moeite dit formulier in te vullen. Op basis van jouw gegevens kunnen we je immers gericht adviseren.

Als je dat wenst, kan ook een specialist ter zake bij je langskomen. Zo ben je zeker van de gepaste en meest efficiënte oplossing voor de juiste prijs!

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Bekijk hier hoe snel je van dit comfort kan genieten

Ontdek onze andere intuïtieve en efficiënte oplossingen

Milieuvriendelijke verwarming

Vlotte vervanging

Intelligente systemen

Milieuvriendelijke verwarming

Samen zorgzaam met onze natuurlijke grondstoffen

Efficiëntie kan ook eenvoudig zijn. Onze warmtepompen maken het je heel het jaar door gezellig comfortabel. Ze verlagen je CO2-voetafdruk én het bedrag op je energiefactuur. Profiteer van onze ervaring met verwarmingstechnologie. Onze duurzaamheid geldt niet enkel voor groene voorvechters!

Vlotte vervanging

Je condensatieketel vervangen? Da’s zo geregeld!

Bulex maakt het je makkelijk. Met ons systeem van ketel-vervanging bespaar jezelf flink wat tijd en zorgen. Via onze configurator kom je te weten welke toestellen geschikt zijn voor jouw woning. Dan kan de installateur in je buurt ter plaatse komen kijken om de beste keuze te maken. Zo ben je zeker van een degelijke installatie voor een correcte prijs. Daarna kan je rekenen op een zorgeloze opvolging en service.

Intelligente systemen

Comfort dat je écht een goed gevoel bezorgt

Stel je voor: een ketel die zo slim is dat hij zijn efficiëntie zelf regelt. Bulex biedt je een systeem dat zich op jouw dagelijkse gewoonten afstemt. Zo krijg je warm water en een aangename temperatuur op de plaatsen én de momenten dat je ze nodig hebt. Dat bespaart je pakken energie. Het milieu en je portemonnee zullen glunderen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Bulex: meer dan 90 jaar ervaring en expertise

Relax, it’s Bulex

Al meer dan 90 jaar is Bulex één van de Belgische marktleiders voor verwarming en verkoeling.

De Bulex-missie: altijd aan je zijde staan

Zo lang je toestel meegaat, en dat kan héél lang zijn, kan je op ons rekenen, 7 dagen op 7. Want onze service is net zo duurzaam als onze producten! Samen met jou bepalen we welk toestel het best bij je woning past.

Kies de onderhoudsformule die jou past

Regelmatig onderhoud van je ketel houdt je toestel in goede staat. Kies de gepaste onderhoudsformule; zo ben je jarenlang gerust! Bulex draagt service hoog in het vaandel. Vraag dat maar aan ons netwerk van 160 techniekers.