Zoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Geniet van future-proof comfort

Met onze moderne en betaalbare warmtepomptechnologie ben je zeker van warmte die mild is voor het milieu én voor je portemonnee. Zo zorg je in elk seizoen van het jaar voor een beter klimaat in huis en daarbuiten. Een efficiënte oplossing voor vandaag en de komende decennia.

Vind de gepaste warmtepomp

Samen onze natuurlijke grondstoffen beschermen

Maak een goeie beslissing voor het milieu én voor je portemonnee. Onze warmtepompen zijn een toekomstvaste oplossing voor jouw woning, of je nu bouwt of verbouwt.

Bereik de gewenste temperatuur in huis op de efficiëntst denkbare manier: slechts 25 % van de nodige energie komt van de elektriciteit voor de compressor; de overige 75 % is gratis warmte uit de omgeving.

Een duurzame warmtepomp vergt minder energie, minder onderhoud en minder inspanning. Dat is een drievoudige besparing.

Onze warmtepompen zijn nauwelijks hoorbaar. Daarom zijn ze ook perfect gechikt voor rijhuizen en appartementen.

Je kan onze warmtepompen perfect combineren met onze slimme en geconnecteerde thermostaten. Zo word jij je eigen energie-raadgever. En zo bespaar je nog meer.

In de kijker: GeniaAir Mono

Deze technologisch hoogstaande lucht/water-warmtepomp heeft het hoogste energie-efficiëntielabel en werkt met een natuurlijk koudemiddel. Milieuvriendelijk en doeltreffend, dus!

Vind het gepaste verwarmingssysteem

De juiste installatie voor jouw huis

Of je nu een verwarmingsketel, een airco of een warmtepomp nodig hebt, telkens kan je kiezen uit een divers aanbod. Vraag je offerte aan via onderstaand formulier en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen te bepalen welke oplossing ideaal is voor jou.

Omdat elke woonsituatie anders is en elk soort toestel specifieke functies heeft, loont het de moeite dit formulier in te vullen. Op basis van jouw gegevens kunnen we je immers gericht adviseren.

Als je dat wenst, kan ook een specialist ter zake bij je langskomen. Zo ben je zeker van de gepaste en meest efficiënte oplossing voor de juiste prijs!

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Ga voor een nieuwe, milieubewuste manier van verwarmen

Ontdek onze andere intuïtieve en efficiënte oplossingen

Intelligente verwarming

Vlotte vervanging

Intelligente systemen

Intelligente verwarming

Altijd en overal geconnecteerd

Met onze geconnecteerde oplossingen kan je jouw verwarmingssysteem raadplegen en besturen waar je ook bent. Zo bespaar je niet alleen op je verbruik, maar ben je ook gerust, of je nu thuis bent, op het werk, of er even tussenuit. Relax, it’s Bulex!

Vlotte vervanging

Je condensatieketel vervangen? Da’s zo geregeld!

Bulex maakt het je makkelijk. Met ons systeem van ketel-vervanging bespaar jezelf flink wat tijd en zorgen. Via onze configurator kom je te weten welke toestellen geschikt zijn voor jouw woning. Dan kan de installateur in je buurt ter plaatse komen kijken om de beste keuze te maken. Zo ben je zeker van een degelijke installatie voor een correcte prijs. Daarna kan je rekenen op een zorgeloze opvolging en service.

Intelligente systemen

Comfort dat je écht een goed gevoel bezorgt

Stel je voor: een ketel die zo slim is dat hij zijn efficiëntie zelf regelt. Bulex biedt je een systeem dat zich op jouw dagelijkse gewoonten afstemt. Zo krijg je warm water en een aangename temperatuur op de plaatsen én de momenten dat je ze nodig hebt. Dat bespaart je pakken energie. Het milieu en je portemonnee zullen glunderen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welke ketel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welke ketel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Bulex: meer dan 80 jaar ervaring en expertise

Relax, it’s Bulex

Al meer dan 80 jaar is Bulex één van de Belgische marktleiders voor verwarming en verkoeling.

De Bulex-missie: altijd aan je zijde staan

Zo lang je toestel meegaat, en dat kan héél lang zijn, kan je op ons rekenen, 7 dagen op 7. Want onze service is net zo duurzaam als onze producten! Samen met jou bepalen we welk toestel het best bij je woning past.

Kies de onderhoudsformule die jou past

Regelmatig onderhoud van je ketel houdt je toestel in goede staat. Kies de gepaste onderhoudsformule; zo ben je jarenlang gerust! Bulex draagt service hoog in het vaandel. Vraag dat maar aan ons netwerk van 160 techniekers.