Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Je cv-ketel vervangen: zo gemakkelijk gaat dat

Met onze nieuwste technologieën zorg je voor nog meer comfort in huis. Maak gebruik van alle voordelen van onze moderne gascondensatietechnologie om energiezuinig en kostenefficiënt te verwarmen. Jouw ketel laten vervangen? Daar zorgt een professionele installateur voor, snel en vakkundig.

Ontdek jouw ideale ketel

Je nieuwe, efficiënte verwarmingsketel in drie stappen

Met een vlotte vervanging van je ketel begint voor jou een nieuw tijdperk van zorgeloos en zuinig verwarmen. Onze condensatieketels op gas bieden je tal van innovatieve functies. Ze zijn efficiënt en duurzaam, vandaag en de vele komende jaren.

Welke verwarmingsketel is het meest geschikt voor jouw woning? Via onze configurator vind je jouw ideale oplossing. Je kan ons ook contacteren voor advies.

In ons partnernetwerk vind je makkelijk de installateur die het dichtst bij jou in de buurt woont. Hij maakt je wegwijs en zal de gepaste technologie voor jou aanbevelen.

De installateur uit jouw buurt zorgt voor een vlotte vervanging van je bestaande ketel door een nieuwe die perfect op je woning is afgestemd.

Als klant kan je op elk moment rekenen op onze service. Onze dienst na verkoop zorgt voor het onderhoud en mogelijke herstellingen van je ketel. Laat ons al je zorgen uit handen nemen en kies de onderhoudsformule die op jou afgestemd is.

In de kijker: ThemaFast Condens

Onze ThemaFast Condens verwarmingsketel is zuinig voor je portemonnee en mild voor het milieu. Zo kan je rekenen op Klasse A energie-efficiëntie. In combinatie met de MiSet thermostaat en buitensensor haal je zelfs klasse A+.

Kies het verwarmingssysteem dat bij jou past

Welk systeem is ideaal voor jouw woning? Onze handige configuratietool helpt je de ketel te vinden die past bij jouw woonsituatie. Daarna kan je jouw systeem compleet maken met de gepaste thermostaat. Zo werkt je ketel optimaal en ga je zuinig om met energie. Dat geeft een gerust gevoel!

  • Stap 1: Beantwoord 5 eenvoudige vragen.
  • Stap 2: Kies uit de geselecteerde ketels, en daarna uit de geselecteerde thermostaten.
  • Stap 3: Verfijn je zoektocht op basis van je persoonlijke situatie. Want iedereen woont anders. Een vrijblijvend bezoek van de installateur in je buurt is de ideale oplossing. Zo weet je precies wat je nodig hebt en vermijd je verrassingen.

Zo vind je de perfecte ketel voor jouw woning

Ontdek onze andere intuïtieve en efficiënte oplossingen

Intelligente systemen

Milieuvriendelijke verwarming

Intelligente verwarming

Intelligente systemen

Comfort dat je écht een goed gevoel bezorgt

Stel je voor: een ketel die zo slim is dat hij zijn efficiëntie zelf regelt. Bulex biedt je een systeem dat zich op jouw dagelijkse gewoonten afstemt. Zo krijg je warm water en een aangename temperatuur op de plaatsen én de momenten dat je ze nodig hebt. Dat bespaart je pakken energie. Het milieu en je portemonnee zullen glunderen.

Milieuvriendelijke verwarming

Samen zorgzaam met onze natuurlijke grondstoffen

Efficiëntie kan ook eenvoudig zijn. Onze warmtepompen maken het je heel het jaar door gezellig comfortabel. Ze verlagen je CO2-voetafdruk én het bedrag op je energiefactuur. Profiteer van onze ervaring met verwarmingstechnologie. Onze duurzaamheid geldt niet enkel voor groene voorvechters!

Intelligente verwarming

Altijd en overal geconnecteerd

Met onze geconnecteerde oplossingen kan je jouw verwarmingssysteem raadplegen en besturen waar je ook bent. Zo bespaar je niet alleen op je verbruik, maar ben je ook gerust, of je nu thuis bent, op het werk, of er even tussenuit. Relax, it’s Bulex!

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag maken we je even wegwijs, zodat je op de juiste plek belandt.

Welk toestel kiezen?

Gebruik onze handige configuratie-tool

Welke producten vind je bij Bulex?

Hier is ons overzicht

Van welke diensten kan je gebruik maken?

Ontdek ze hier

Waar vind je de Bulex-installateur in jouw buurt?

Altijd vlakbij

Bulex: meer dan 90 jaar ervaring en expertise

Relax, it’s Bulex

Al meer dan 90 jaar is Bulex één van de Belgische marktleiders voor verwarming en verkoeling.

De Bulex-missie: altijd aan je zijde staan

Zo lang je toestel meegaat, en dat kan héél lang zijn, kan je op ons rekenen, 7 dagen op 7. Want onze service is net zo duurzaam als onze producten! Samen met jou bepalen we welk toestel het best bij je woning past.

Kies de onderhoudsformule die jou past

Regelmatig onderhoud van je ketel houdt je toestel in goede staat. Kies de gepaste onderhoudsformule; zo ben je jarenlang gerust! Bulex draagt service hoog in het vaandel. Vraag dat maar aan ons netwerk van 160 techniekers.