Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Verwarming

Op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel of wil je je huidig verwarmingssysteem optimaliseren? Lees hier meer over verwarmen met een condensatieketel of warmtepomp. Je ontdekt onder meer welk type toestel past bij jouw warmte- en warmtwaterbehoefte en hoe je energiezuiniger kunt verwarmen.

Verwarming met condensatieketel

Een condensatieketel op gas is een veelzijdige oplossing. Hier vind je meer info over de werking van condensatietechnologie op gas, innovaties, de kostprijs en hoe je kunt besparen op je verwarming. Zo vind je zeker de condensatieketel die voldoet aan je gewenste comfort in verwarming en sanitair water.

Ontdek alles over de werking van een gascondensatieketel

Met een gascondensatieketel bespaar je tot wel 35% energie! Maar hoe werkt dit straffe toestel eigenlijk? Wij leggen het je uit.

Wanneer moet ik mijn oude cv-ketel vervangen?

Bang dat jouw cv-installatie het op het meest ongepaste moment zal begeven? Ontdek wanneer het tijd is om je ketel te vervangen.

De prijs van een condensatieketel win je zo terug!

De aankoopprijs van een condensatieketel ligt iets hoger dan die van een niet condenserend-toestel. Ontdek hoe je de prijs zo terugverdient.

Een offerte voor een condensatieketel ontvangen, inclusief installatiekost? Dat kan!

Wist je dat je een gratis offerte voor je condensatieketel kunt ontvangen, inclusief installatiekost? Maak gebruik van onze Bulex-configurator!

Heb je recht op een premie voor je condensatieketel?

Laat je binnenkort een nieuwe condensatieketel installeren? Dan heb je misschien recht op een premie van de Vlaamse overheid. Lees er alles over.

Bulex configurator

Ben je op zoek naar een verwarmingssysteem maar heb je nog geen idee welk type toestel je nodig hebt? Twijfel je bovendien ook over het vermogen van je toekomstige apparaat?

Maak dan snel gebruik van onze handige Bulex-configurator! Aan de hand van enkele eenvoudige vragen bezorgen wij jou een volledige offerte, inclusief BTW en installatie.

Vind jouw ideale oplossing

De goede werking van je cv-ketel?

Worden je radiatoren maar niet warm? Dat kan een aantal oorzaken hebben. Met dit handige stappenplan controleer je makkelijk zelf de werking van je cv-ketel!

Wanneer is het tijd voor een onderhoud van je ketel?

Een correct onderhouden verwarmingsinstallatie gaat langer mee en biedt heel wat voordelen. Maar wat is het beste moment voor een onderhoud?

Bulex onderhoudsformules

Met een onderhoudscontract neemt Bulex je alle zorgen uit handen zodat je jarenlang kan genieten van een veilig en goedwerkend verwarmingstoestel.

Wij zorgen ervoor dat het onderhoud tijdig uitgevoerd wordt, kijken je toestel vakkundig na en bezorgen je alle wettelijke documenten.

Kortom, het onderhoud wordt onze zorg!

Ontdek onze onderhoudsformules

Verwarming met warmtepomp

Warmtepompen zijn toekomstbestendig. Verwarming met een warmtepomp is de ideale oplossing voor wie energie-efficiënt wil verwarmen, zowel voor je woning als sanitair warm water (warmtepompboiler). Lees er hier alles over.

Een warmtepomp: slim én milieuvriendelijk!

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke manier om te verwarmen? Dan is een warmtepomp een uitstekende oplossing. Ontdek alles over dit duurzame product.

Duurzaam verwarmen: zó doe je dat!

Wil je graag een groener verwarmingssysteem installeren? Ontdek hier de oplossingen van Bulex om duurzaam te verwarmen!

De beste oplossing op jouw maat

Ontdek ons aanbod

Overtuigd van de voordelen van een condensatieketel of warmtepomp? Bij Bulex vind je gegarandeerd het juiste verwarmingssysteem voor jouw woning. Ga naar het overzicht en vind de beste oplossing op maat van jouw gewenste warmte- of warmwatercomfort.