Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Warm water

Er zijn diverse mogelijkheden om je sanitair warm water te verwarmen. We helpen je graag in je zoektocht naar de meest geschikte boiler, op maat van jouw warmwaterbehoefte. Op deze blog vind je meer info over de werking van een condensatieketel en warmtepompboiler. We geven je advies en tips om efficiënt je sanitair water op te warmen en stellen de nieuwste technieken aan je voor.

Warm water met condensatieketel

Een condensatieketel op aardgas is een veelzijdige oplossing. Laat je inspireren door deze artikels en ontdek alle voordelen van een condensatieketel voor de verwarming van je sanitair water.

Ontdek alles over de werking van een gascondensatieketel

Met een gascondensatieketel bespaar je tot wel 35% energie! Maar hoe werkt dit straffe toestel eigenlijk? Wij leggen het je uit.

Welke soorten boilers bestaan er? Een handig overzicht

Ben je op zoek naar een geschikte boiler, maar weet je niet welke type je moet kiezen? Wij maken je wegwijs met dit handige overzicht.

Vind een installateur

Op zoek naar een installateur? Wij hebben echte vakmannen die op een vlotte manier tot je dienst staan voor de plaatsing van jouw verwarmingsinstallatie. Stuk voor stuk specialisten die regelmatig door ons worden opgeleid en vertrouwd zijn met onze toestellen.

Vind de Bulex-partner in jouw regio

Warm water met warmtepomp

Je sanitair water zo duurzaam mogelijk verwarmen? Dat doe je met een warmtepompboiler. Je investeert in de toekomst en het klimaat. Lees er hier meer over.

De voordelen van een warmtepompboiler op een rijtje

Wist je al dat een warmtepompboiler een ontzettend slimme keuze is? Wij zetten de voordelen van het toestel even op een rijtje.

Duurzaam warm water? Kies voor een zonneboiler!

Genieten van een lange, ontspannende douche met duurzaam verwarmd water? Da’s makkelijk met een zonneboiler! Ontdek hier de voordelen.

De beste oplossing op jouw maat

Ontdek ons aanbod

Geïnspireerd door onze artikels? Ga naar ons productoverzicht en vind het verwarmingssysteem dat het best aansluit bij jouw warmwaterbehoefte.