Zoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Op zoek naar jouw ideale ketel?

Vind hier meer info en de beste oplossing voor jouw verwarming

Een eenvoudige gids om een nieuwe condensatieketel op gas te installeren.

Ontdek jouw ideale ketel

Lage verbruikskosten

Moderne gascondensatietechnologie kan beide: verwarmingskosten en energieverbruik verlagen. Door uw oude ketel te vervangen door een nieuwe, bespaart u tot 30% op de kosten. Innovatieve functies zorgen ook voor merkbare besparingen in het verbruik van warm water.

Ontdek de technologie

Warmwaterproductie op uw vraag

Geniet van het comfort van een constante warmwatertoevoer op de perfecte temperatuur, wanneer u maar wilt. Een condensatieketel voor een ongeëvenaard comfort, die zorgt voor een onmiddellijke en continue toevoer van warm water.

Ontdek het comfort

Bediening met de smartphone

Regel uw verwarming waar u ook bent met onze MiGo thermostaat met gratis applicatie. Op die manier past u uw verwarming en warm waterproductie precies en flexibel aan naar uw noden. Hierdoor zal u meer energie besparen, wat ook voelbaar zal zijn op uw energiefactuur.

Ontdek de bediening

Gegarandeerde duurzaamheid

In vergelijking met andere fossiele brandstoffen biedt gas de beste CO₂-balans. Diverse slimme functies garanderen een langere levensduur van de ketel, waardoor deze minder belastend is voor het milieu.

Technologie

Prijs van een condensatieketel

Soorten ketels

Garantie op Bulex producten

Technologie

De technologie waarop onze verwarmingsketels gebaseerd zijn

Verwarmingsketels van Bulex werken met condensatietechnologie. Condensatieketels zijn uiterst efficiënt en verbruiken minder energie. Ze zijn dan ook de ideale keuze voor milieuvriendelijke verwarming met een traditionele energiebron. Gas is een kostenefficiënte en betrouwbare energiebron voor verwarming en warmwatervoorziening.

Ontdek onze gamma

Prijs van een condensatieketel

Prijs van een condensatieketel: de bepalende factoren

De aankoopprijs van een condensatieketel ligt iets hoger dan die van een niet-condenserende ketel. Gelukkig bespaart u met een condensatieketel wel een pak meer op uw energiefactuur. De investeringskost van het toestel betaalt zich dus al na enkele jaren terug. Andere factoren die de prijs van een condensatieketel kunnen beïnvloeden, zijn:

  • Onderhoudskosten: Een goed onderhouden gascondensatieketel gaat langer mee en verbruikt minder energie. 

• Zonneboiler: de verbruikskosten van een condensatieketel kunnen nog dalen door er een zonneboiler aan te koppelen.

Krijg een idee van de prijs voor jouw ketel.

Soorten ketels

Bulex biedt gascondensatieketels aan voor ieders warmtebehoefte en voor elke woning.

In ons gamma vindt u combiketels, die instaan voor de verwarming van uw huis én voor sanitair warm water. Deze soort ketels zijn erg handig wanneer u over weinig plaats beschikt en verwarmen het water in sneltempo. Daarnaast vindt u bij Bulex codensatieketels die u kunt combineren met een warmwaterboiler. Kiest u voor deze optie, dan geniet u van het hoogste sanitair comfort. Genieten van een warme regendouche, terwijl uw huisgenoot de afwas doet? Dat kan perfect.

Of het nu gaat om een studentenkamer of een gezinswoning voor zes personen: onze ketels zorgen altijd voor de juiste temperatuur in huis en onder de douche.

 

Afhankelijk van de beschikbare plaats kunt u kiezen tussen twee soorten condensatieketels:

• Een wandketel: Ontdek onze wandketels

  • Een vloerketel: Ontdek onze vloerketel

Garantie op Bulex producten

Garantie op Bulex producten

Bulex waarborgt haar toestellen tegen alle fabricatie of materiaalfouten vanaf de installatie.

Duur van de garantiewaarborg

Welke verwarmingsketel is geschikt voor uw woning:

Bulex maakt zuinige en duurzame verwarmingsketels voor alle behoeften.

Je heb 1 studio of een ruim villa , wil je nu een nieuw ketel voor verwarming alleen of voor verwarming en sanitair warm water, Bulex heeft in zijn assortiment de ketel die aan uw wensen zal voldoen.

Vind jouw ideale oplossing dankzij onze simulator:

Relax It's Bulex

Bulex staat ook een netwerk van technici tot uw dienst.
Onderhoud of reparatie nodig, maak gewoon een afspraak. Je kan ons telefonisch bereiken of via de formulieren op onze site. Je ben al klant bij ons, perfect ! Boek dan jouw afspraak via My Bulex!

Onderhoud

U wil graag zo lang mogelijk genieten van uw verwarmingsketel? Dan is het belangrijk, en zelfs bij wet verplicht, om regelmatig een onderhoud te laten uitvoeren. Voor maximaal comfort kan u kiezen voor een onderhoudscontract.

Herstelling

Maakt u zich zorgen over de goede werking van uw Bulex toestel?

Verspreid over heel België staan 150 techniekers dagelijks voor u klaar!

Openingsuren:

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u tot 22u

Weekend : van 8u tot 17u

Onze hersteldienst is 7/7 telefonisch beschikbaar.

My Bulex Klantenzone

Je ben al een Bulex klant en je wens een afspraak maken met een technieker? Dan neem jouw klantennummer bij (je vind deze op jouw factuur) en boek direct je onderhoud online op de gewenste datum. Zo simple is het!

Naar de klantenzone

Meer advies nodig?

Het vinden van de ideale oplossing voor je wooncomfort kan veel tijd en energie kosten. Of je ben mischien op zoek naar een andere product van Bulex.

Daarbovenop moet je de betrouwbare installateur vinden met de juiste expertise.

Contacteer ons we kunnen helpen!

Wekelijks wordt er ergens een nieuwe Bulex-installatie geplaatst. Maar waarom kozen deze mensen specifiek voor Bulex? Lees hier enkele getuigenissen van tevreden klanten die bewust voor Bulex kozen:

Handig hulpmiddel volgens de familie Garmyn

Na 18 jaar trouwe dienst begon de Bulex verwarmingsketel van de familie Garmyn een beetje te sputteren. Voor de opvolger koos Filip Garmyn vol overtuiging opnieuw voor Bulex. In zijn zoektocht naar een vervangtoestel vond hij een handig hulpmiddel in de online tool Xpertdealer.

Luc Desmedt uit Kessel-Lo

In het appartement van Luc Desmedt is de verwarmingsketel defect. Het toestel heeft er 20 jaar op zitten en vervangen is de boodschap!. Een korte zoektocht op het internet leidt naar Bulex Xpertdealer. Even later is Luc, zonder het zelf te beseffen, de eerste klant van Bulex Xpertdealer.