Nieuwe generatie cv-ketels

Altijd de juiste oplossing

Onze verwarmingsketels zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze garanderen je ook een maximale functionaliteit, gebruiksgemak en comfort dankzij een unieke combinatie van bewezen Europese kwaliteit, ongeëvenaarde expertise en het gebruik van de nieuwste technologieën. Kortom, zij bieden een efficiënte en duurzame werking, nu en in de toekomst.

Ontdek de ketel die bij jouw manier van leven past.

Met de Bulex gascondensatieketels geniet je van uitstekend comfort in verwarming en sanitair warm water. Bovendien bespaar je ook nog eens 35% aan energie die met een niet-condenserende ketel verloren gaat.

Ontvang een offerte op maat

Vul onderstaand formulier in. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Vind het gepaste verwarmingssysteem

De juiste installatie voor jouw woning

Of je nu een verwarmingsketel, een airco of een warmtepomp nodig hebt: in ons uitgebreid aanbod vind je gegarandeerd een gepast toestel. We adviseren je graag over de juiste oplossing. Elke woonsituatie is namelijk anders en elk soort toestel heeft een specifieke functie. Daarom loont het zeker de moeite om een offerte aan te vragen.

Een van onze experts neemt nadien zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden en bijzonderheden te overlopen, en een geschikt toestel te selecteren. Indien je dat wenst, kan een specialist langskomen voor gerichter advies. Zo ben je zeker van de meest efficiënte oplossing voor de juiste prijs.

Ontdek de troeven van onze gascondensatieketels