Zoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Waar kunnen we je mee helpen?

  • Stel ons jouw vragen
  • Ontvang een gratis offerte
  • Geniet van een breed assortiment
  • Ondersteuning van A tot Z
Contacteer onsReparatie of onderhoud

Ontvang een offerte op maat

Het vinden van de ideale oplossing voor je wooncomfort kan veel tijd en energie kosten. Daarbovenop moet je de betrouwbare installateur vinden met de juiste expertise. Daar kan Bulex je mee helpen!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een gepersonaliseerde offerte. Zo brengt Bulex je een stap dichter naar het comfort dat jij verdient. We brengen je desgewenst in contact met een expert uit jouw regio.

Natuurlijk zal het Bulex-team het hele project begeleiden en biedt het een uitgebreide dienst na verkoop.

Jouw ideale oplossing in 4 stappen

Ontvang een offerte op maat

Vul onderstaand formulier in. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Vind het gepaste verwarmingssysteem

De juiste installatie voor jouw woning

Of je nu een verwarmingsketel, een airco of een warmtepomp nodig hebt: in ons uitgebreid aanbod vind je gegarandeerd een gepast toestel. We adviseren je graag over de juiste oplossing. Elke woonsituatie is namelijk anders en elk soort toestel heeft een specifieke functie. Daarom loont het zeker de moeite om een offerte aan te vragen.

Een van onze experts neemt nadien zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden en bijzonderheden te overlopen, en een geschikt toestel te selecteren. Indien je dat wenst, kan een specialist langskomen voor gerichter advies. Zo ben je zeker van de meest efficiënte oplossing voor de juiste prijs.

Al meer dan 80 jaar ervaring in verwarming

Bulex bestaat sinds 1934 en is één van de marktleiders op het gebied van verwarming. Dankzij de continue verbetering van onze producten en innovatie zorgen wij voor het beste comfort bij onze klanten.

Een optimale service

Bulex besteedt veel aandacht aan service. Dagelijks staan meer dan honderd collega's klaar voor onze klanten. Je kan rekenen op alle Bulex-medewerkers vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie en zelfs daarna, zoals voor jouw onderhoud!

Installatie door regionale experts

Bulex beschikt over meer dan 100 installateurs die over de nodige expertise beschikken, het Xpertdealer-netwerk. Dankzij onze regionale partners garanderen wij aan onze klanten een uitstekende service.

Kwaliteitsvolle producten

De kwaliteit van onze producten heeft ons gepositioneerd als een van de leiders op de markt. Al meer dan 80 jaar leveren wij betrouwbare producten voor de meest veeleisende consumenten.