Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Waar kunnen we je mee helpen?

  • Stel ons jouw vragen
  • Ontvang een gratis offerte
  • Geniet van een breed assortiment
  • Ondersteuning van A tot Z
Contacteer onsReparatie of onderhoud

Ontvang een offerte op maat

Het vinden van de ideale oplossing voor je wooncomfort kan veel tijd en energie kosten. Daarbovenop moet je de betrouwbare installateur vinden met de juiste expertise. Daar kan Bulex je mee helpen!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een gepersonaliseerde offerte. Zo brengt Bulex je een stap dichter naar het comfort dat jij verdient. We brengen je desgewenst in contact met een expert uit jouw regio.

Natuurlijk zal het Bulex-team het hele project begeleiden en biedt het een uitgebreide dienst na verkoop.

Jouw ideale oplossing in 4 stappen

Ontvang een offerte op maat

Vul onderstaand formulier in. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets fout, gelieve het later opnieuw te proberen.

Hybride verwarming: het beste van twee werelden

Efficiënt verwarmen en onze natuurlijke hulpbronnen sparen wordt een must!

Een hybride verwarmingssysteem kan een eerste stap zijn op weg naar duurzame energie zonder dat de hele installatie gerenoveerd hoeft te worden.

Vaak gaat het erom een bestaande installatie bestaande uit een traditioneel toestel te koppelen aan een ander duurzaam toestel zoals een warmtepomp. Idealiter is de warmtepomp voldoende voor het grootste deel van de behoefte en wordt de ketel alleen ingeschakeld als het verbruik piekt. Dit maakt hybride verwarming de ideale oplossing voor renovaties, of gewoon om het verbruik van fossiele brandstoffen te verminderen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Zware werkzaamheden en investeringen zijn dus niet nodig.

En het goede nieuws is dat het mogelijk is om een totale premie te krijgen voor de installatie van de warmtepomp. Een extra argument om over te schakelen op hybride verwarming.

Contacteer ons via het formulier en wij helpen u graag met uw project en geven u meer informatie.

#relaxitsbulex

Al meer dan 80 jaar ervaring in verwarming

Bulex bestaat sinds 1934 en is één van de marktleiders op het gebied van verwarming. Dankzij de continue verbetering van onze producten en innovatie zorgen wij voor het beste comfort bij onze klanten.

Een optimale service

Bulex besteedt veel aandacht aan service. Dagelijks staan meer dan honderd collega's klaar voor onze klanten. Je kan rekenen op alle Bulex-medewerkers vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie en zelfs daarna, zoals voor jouw onderhoud!

Installatie door regionale experts

Bulex beschikt over meer dan 100 installateurs die over de nodige expertise beschikken, het Xpertdealer-netwerk. Dankzij onze regionale partners garanderen wij aan onze klanten een uitstekende service.

Kwaliteitsvolle producten

De kwaliteit van onze producten heeft ons gepositioneerd als een van de leiders op de markt. Al meer dan 80 jaar leveren wij betrouwbare producten voor de meest veeleisende consumenten.