Zoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Bulex onderhoudsformules

Indien je kiest voor een Bulex onderhoudscontract, nemen wij je alle zorgen uit handen. Op die manier geniet je jarenlang van een veilig en goedwerkend verwarmingstoestel.

Ontdek onze oplossingenVraag je contract aan

Nieuw rekeningnummer

Voor Bulex Services hanteren we een nieuw rekeningnummer. Mogen we je vragen voortaan enkel nog dit nummer te gebruiken voor je betalingen? Pas daarom meteen dit nummer aan in je begunstigden-overzicht. Bedankt voor de moeite!

Bulex Services: BE04 0016 4670 4231

Een regelmatig onderhoud van je verwarmingsketel vermindert het risico op defecten en verhoogt het rendement van het toestel. Bovendien is het wettelijk verplicht. Alle regels en voordelen kan je raadplegen in ons overzicht.

Opteer je hierbij voor een Bulex onderhoudscontract, dan wordt het onderhoud van je cv-ketel onze zorg!

Het comfort van een onderhoudscontract

Geniet jarenlang van een veilig en goedwerkend verwarmingstoestel dankzij een Bulex onderhoudscontract. De voordelen spreken voor zich.

Eigen techniekers

Je toestel wordt vakkundig en periodiek nagekeken door een expert van Bulex. De fabrikant zelf staat dus in voor de controle van het toestel.

Altijd vlakbij

Bulex heeft de grootste service organisatie van België. Zo bevindt er zich sowieso een technieker binnen een straal van 8 kilometer van je woonplaats.

Wij contacteren jou

Wij nemen pro-actief met jou contact op wanneer je toestel aan onderhoud toe is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het onderhoud effectief plaatsvindt.

Voordeliger

Je geniet van een gunstiger tarief in vergelijking met éénmalige interventies.

Wettelijk in orde

Wij bezorgen je steeds alle wettelijke verbrandings- en reinigingsattesten.

Overzicht

Via een handige online-tool kan een historiek opgevraagd worden van alle onderhouden en herstellingen. Je kan ook zelf je afspraak inplannen op een moment dat jou het best past.

De onderhoudsformule die bij je past

Met een standaard of omnium onderhoudscontract van Bulex zit je altijd goed. Een regelmatig onderhoud van je verwarmingstoestel geeft je een zeker en veilig gevoel.

Ook ad hoc aanvragen zijn perfect mogelijk. Ontdek de formule die het best bij je past.

FormuleOP AANVRAAGSTANDAARDOMNIUM
OnderhoudsfrequentieEénmaligJaarlijks of tweejaarlijksJaarlijks of tweejaarlijks
Wettelijk inbegrepen   
Volledige reiniging en controle
Aflevering wettelijke attesten
Extra comfort   
Toegang tot online platform
onderhoud inplannen, opvolgen, …
Automatische herinnering afspraak 
Herstelling en wisselstukken  

De prijzen voor het onderhoud van je ketel binnen de verschillende formules zitten vervat in onze keuzehulp-tool. De prijs die voor jou van toepassing is, kan je terugvinden op basis van het serienummer van je ketel.

Een onderhoudscontract afsluiten

Als eindklant kan je voor je eigen verwarmingstoestel heel eenvoudig je onderhoudscontract aanvragen of simuleren via onze keuzehulp-tool.

Wens je een contract af te sluiten voor meerdere adressen of ben je zelfstandige, dan helpt onze contractendienst je graag verder met een offerte op maat. Contacteer ons in dat geval via mail op newcontract@bulex.be

Keuzehulp

Onze online tool begeleidt je in het vastleggen van het onderhoudscontract dat perfect voldoet aan jouw wensen en verlangens.

Contacteer ons

Heb je nog vragen over onze services waarop je het antwoord niet onmiddellijk vindt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar op 02/431.80.00

  • van maandag tot vrijdag: van 7u tot 22u
  • in het weekend: van 8u tot 17u

Of stuur een mail naar service@bulex-services.be

Onze dienst-na-verkoop staat klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Wij staan voor je klaar

Laat je cv-ketel regelmatig nakijken en vermijd een koude douche. Vertrouw op de expertise van Bulex.