Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

VivAir lucht/lucht-warmtepomp: een goeie keuze bij renovatie

Met de VivAir lucht/lucht-warmtepomp verwarm je milieuvriendelijk en energiezuinig. Zo’n warmtepomp is verrassend veelzijdig én eenvoudig te installeren. Het is dan ook de ideale keuze bij renovatie. Bianca en Frederik zijn alvast erg tevreden over hun VivAir lucht/lucht-warmtepomp: “We kunnen nu makkelijk zelf de temperatuur regelen en in de zomer is de aircomogelijkheid fantastisch. De warmtepomp werd trouwens geïnstalleerd toen we op ons werk waren. Dat ging vlot!”

Lagere energiefactuur met VivAir lucht/lucht-warmtepomp

Bianca en Frederik klopten aan bij Bulex-partner EcoDomo, omdat ze wilden besparen op hun energiefactuur: “We hadden besloten om onze vijfentwintig jaar oude accumulatieverwarming te vervangen. Door de ouderdom van de kachels was ons verbruik geen lachertje. Daarom zochten we een oplossing om energiezuiniger te verwarmen. Pascal van EcoDomo voerde een woninganalyse uit. De VivAir lucht/lucht-warmtepomp bleek voor ons de beste optie.”

Hernieuwbare energie zonder kap- en breekwerk

Pascal Sablain, zaakvoerder van EcoDomo, legt uit waarom hij deze warmtepomp aanraadde voor de renovatie van Frederik en Bianca’s verouderd verwarmingssysteem: “Het verbruik en de energiekosten dalen meteen, want de VivAir lucht/lucht-warmtepomp werkt op hernieuwbare energie. Daarnaast is de warmtepomp enorm veelzijdig. Je hebt keuze uit drie modellen – een wand-, vloer- of plafondmodel – en je kunt verschillende toestellen combineren, in verschillende vermogens. Zo is er dus voor iedereen een gepast model.”

En er zijn nog pluspunten. “De koelfunctie van de VivAir lucht/lucht-warmtepomp, bijvoorbeeld, en ook de knappe vormgeving”, gaat Pascal verder. Als je vergelijkt met een accumulatiekachel, dan heeft deze warmtepomp een veel strakker design.”

“Vanmorgen vertrokken naar het werk, bij thuiskomst geïnstalleerd”

Bianca en Frank zagen zelf ook meteen de vele voordelen in: “We zijn ‘s ochtends vertrokken naar het werk en toen we thuiskwamen, was de VivAir lucht/lucht-warmtepomp al geïnstalleerd. We kunnen de temperatuur zelf regelen naargelang het seizoen en hebben nu zelfs airco voor in de zomer. Het grootste pluspunt? Dat onze elektriciteitsrekening fel zal dalen.”

Bulex: meer dan 80 jaar expertise in verwarming

Bulex is een van de marktleiders op het gebied van verwarming. Niet alleen klanten, maar ook installateurs kunnen rekenen op hun jarenlange expertise. “Bij EcoDomo werken we al meer dan tien jaar samen met Bulex, om de eenvoudige reden dat ze een heel uitgebreid aanbod aan hernieuwbare energieproducten hebben”, legt Pascal Sablain uit. “Hun uitstekende dienst na verkoop is voor ons als installateur heel belangrijk. En bij een nieuw gamma producten kunnen we een beroep doen op hun service ‘indienststelling’.”

Overtuigd van de voordelen van een Vivair lucht/lucht-warmtepomp of wil je weten welk verwarmingssysteem voor jou de beste keuze is? Contacteer een Bulex-installateur in jouw beurt.