Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Makkelijk kiezen met de online tools

Na 18 jaar trouwe dienst begon de Bulex verwarmingsketel van de familie Garmyn een beetje te sputteren. Voor de opvolger koos Filip Garmyn vol overtuiging opnieuw voor Bulex. In zijn zoektocht naar een vervangtoestel vond hij een handig hulpmiddel in de online tool Xpertdealer.

Niets is voor eeuwig

Niets heeft het eeuwige leven, ook een condensatieketel niet. “Na 18 jaar trouwe dienst moest ik de druk al eens regelmatiger verhogen of startte de ketel ’s morgen niet meer op. Dan weet je dat het tijd is om uit te kijken naar een vervanger”, opent Filip Garmyn. De man wilde niet te veel tijd spenderen aan het zoeken naar een nieuwe ketel en begon zijn zoektocht daarom online. “Zo kwam ik bij Xpertdealer op de website van Bulex terecht. Na het beantwoorden van enkele vragen, kreeg ik een concreet voorstel met een prijsindicatie. En vervolgens werd ik binnen de week gecontacteerd door Francis Goossens, een verwarmingsspecialist die met de Bulex-producten werkt."

Francis Goossens is hier thuis het werk komen bekijken en bespreken. Hij heeft eerst nagekeken of de ketel echt wel aan vervanging toe was. Pas toen de situatie hopeloos bleek, heeft hij het voorstel met ons doorgesproken en toegelicht. We hebben een vrij complexe installatie aangezien de verwarmingsketel in het voorjaar ook het zwembad verwarmt. Francis zag hierin geen probleem. Hij gaf de nodige uitleg en zelfs enkele nuttige tips voor de vervanging. Dat wekte het nodige vertrouwen. We hebben dan ook tijdens het gesprek al beslist dat we met deze installateur in zee wilden gaan.

In alle opzichten een propere oplossing

"Al tijdens het gesprek beslisten we dat we met deze installateur in zee wouden gaan."

Filip Garmyn liet uiteindelijk een condenserende gaswandketel van Bulex installeren. “Op nog geen anderhalve dag had Francis de klus geklaard, inclusief het complexe buizenwerk voor de koppeling met het zwembad. Alleen bij de opstart van de werken moest ik thuis zijn, verder heb ik er niet naar om moeten kijken. We hebben nu opnieuw een verzorgde installatie en ook de ruimte werd proper opgeruimd achtergelaten.”

Niet alleen over het geleverde werk is Filip Garmyn tevreden. “Ook het hele proces via Xpertdealer zit goed in elkaar. De prijs was in orde. Het online aanbod stemde vrij goed overeen met de uiteindelijke factuur van de installateur. Tijdens het kennismakingsgesprek was Francis ook al goed op de hoogte van ons probleem en onze noden. Dat vergemakkelijkte het gesprek toch wel”, besluit Filip Garmyn.