Zoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Zorgeloos de perfecte verwarmingsketel én installateur vinden!

Om zijn claim ‘Relax, it’s a Bulex’ kracht bij te zetten, ontwikkelde Bulex de online tool Bulex InstalXPERT. Deze tool vereenvoudigt de zoektocht naar een nieuwe condensatieketel aanzienlijk. Vanaf het kiezen van uw ideale verwarmingsketel tot de installatie in slechts 3 eenvoudige stappen. Als dat niet comfortabel is! Op Batibouw 2017 stelt Bulex de nieuwe tool Instal XPERT graag voor aan het grote publiek.

Stap 1: persoonlijke offerte

Hoe dat precies in zijn werk gaat? Voor stap 1 hoeft de websitebezoeker niet meer dan vijf eenvoudige vragen over zijn woning te beantwoorden. Die peilen naar zijn warmte- en warmwaterbehoeftes. De configurator op de website gaat aan de hand daarvan na welke condensatieketel het best bij de woning aansluit. Nadien heeft de bezoeker ook nog de mogelijkheid om zijn gewenste regeling te kiezen. Het finale voorstel dat eruit volgt, omvat meteen de bijhorende prijsindicatie, inclusief BTW en installatie.

Naar de configurator

Stap 2: installateur uit uw buurt

Kan de bezoeker zich in het voorstel vinden, dan kan hij vrijblijvend een afspraak maken met een Instal XPERT-partner: een gespecialiseerd en gekwalificeerd Bulex-installateur uit zijn buurt. Op een datum naar keuze komt deze vrijblijvend langs om het voorstel aan de realiteit af te toetsen en het daar, indien nodig, verder op af te stemmen. De installateur bezorgt de klant vervolgens een finale offerte.

Stap 3: installatie van uw Bulex-ketel

Eens de klant de offerte goedkeurt, rest enkel nog de laatste uit het driestappenproces: de installatie. De installateur komt langs op de afgesproken datum en plaatst de ketel volgens de kwaliteitsnormen van Bulex. In een laatste telefoontje polst Bulex vervolgens nog eens bij de klant of alles naar wens verliep.

Eenvoudig en comfortabel totaalpakket

Direct, eenvoudig en comfortabel! Dankzij dit Bulex-totaalpakket hoeft de woningeigenaar zich niet te verdiepen in ingewikkelde techniciteiten. InstalXPERT bespaart hem eindeloze vergelijkingen en maakt komaf met tijdrovende zoektochten naar een geschikte installateur of ontelbare belpogingen om een afspraak te versieren. Een, twee, drie … meer stappen heeft de woningeigenaar niet nodig om de ideale verwarmings- en sanitair warmwateroplossing in huis te halen! Tenminste, als hij het Bulex Instal XPERT-pad volgt.