Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Zo helpt Bulex je gasverbruik verminderen

Dat ook de gasprijzen de lucht inschieten, is je vast niet ontgaan. Om je energiefactuur betaalbaar te houden, zoek je misschien tips om minder gas te verbruiken. Wist je dat de nieuwe condensatieketels van Bulex speciaal ontworpen zijn op een efficiënte werking en een zuinig verbruik? Maak kennis met het hoog rendement van onze gasketels en doe er je voordeel mee.

Minder gas verbruiken door een efficiënte verbranding

In het hart van de nieuwe gasketels vind je de FlameFit-technologie. Die garandeert een uiterst efficiënte werking. Het systeem herkent welk gas aangevoerd wordt en stelt zijn verbrandingsparameters automatisch optimaal in. Een continue verbrandingsanalyse detecteert eventuele gaswijzigingen en speelt hier meteen op in.

FlameFit monitort ook je behoeftes en past de keteloutput hier automatisch op aan. Zo ben je op elk moment zeker van maximaal rendement en dus minimaal verbruik.

3 vernieuwende warmwatertechnologieën

Ook voor het sanitair warm water blinken de nieuwe gasketel uit in zuinig verbruik. Daarvoor ontwikkelde Bulex 3 verschillende warmwatertechnologieën. Zo is er een oplossing voor elk gebruikersprofiel.

AquaFast

MicroFast

IsoDyn³

AquaFast

Snel de juiste temperatuur

De platenwisselaar, die het water opwarmt, blijft voortdurend op temperatuur. Zo heb je instant warm water. De ketel slaat minder vaak aan en er loopt minder koud water weg. Dat is 2 keer winst.

MicroFast

Nog minder waterverspilling

Met de ingebouwde mini accumulatieboiler van 3,2 liter is er altijd een warmwaterreserve. Voor nog meer warmwatercomfort.

IsoDyn³

Het ultieme warmwatercomfort

De 2 boilers van 21 liter leveren quasi eindeloos warm water. De ketel slaat dus zelden aan voor kleine waterafnames en dat vertaalt zich naar een lager verbruik en een langere levensduur van je toestel. Bovendien detecteert en onthoudt IsoDyn³ je verbruiksgewoontes.

Een slimme ketel om je gasverbruik te verminderen

De nieuwe generatie gasketels is niet enkel zuiniger, maar ook slimmer. Zo detecteert model IsoTwin Condens bijvoorbeeld patronen in het gebruik van verwarming en warm water, en anticipeert hierop. Bovendien connecteer je de ketel via een internetmodule vlot met je wifi-netwerk. Daarna stuur je alles eenvoudig aan via een gebruiksvriendelijke app, gecombineerd met een slimme thermostaat. Waar en wanneer je maar wil.

Je verspilt geen energie – bijvoorbeeld als je later thuis bent en je huis dus later mag opwarmen – en je krijgt proactieve meldingen via de app als er een probleem is. Of je laat je installateur de verwarmingsinstallatie in de gaten houden. Problemen oplossen kan vanop afstand. Nog beter: je installateur verwittigt je en grijpt in, nog voor je hinder ondervindt. Zonder energieverlies of lager comfort. Contacteer je installateur om meer te weten.

Tips om zuiniger te verwarmen

Of je nu met gas of een andere technologie verwarmt: je hebt zelf een invloed op hoeveel energie je verbruikt. Met een enkele praktische tips hou je je energiefactuur binnen de perken. Zeker als je daarnaast voor een zuinige condensatieketel op gas kiest.