Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Een offerte voor een condensatieketel ontvangen, inclusief installatiekost? Dat kan!

Ben je op zoek naar een kwalitatieve condensatieketel maar heb je nog geen idee welk type toestel je nodig hebt? Twijfel je bovendien ook over het vermogen van je toekomstige ketel? Maak dan snel gebruik van onze handige Bulex-configurator. We beantwoorden al je vragen en geven je een gedetailleerde offerte voor je condensatieketel, inclusief installatiekost. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. In slechts enkele muisklikken ontvang je een gratis en vrijblijvend aanbod dat drie maanden geldig blijft.

Je offerte voor een condensatieketel binnen de drie minuten

Aan de hand van vijf eenvoudige vragen maakt Bulex een online offerte op in slechts drie minuten tijd. Als enige op de markt bieden we een prijsvoorstel mét installatiekost van je nieuwe ketel. Ook de btw wordt in de eindprijs verrekend, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Uiteraard heeft deze offerte geen bindende verplichtingen. Je kiest zelf of je akkoord gaat met ons voorstel. De handige Bulex-configurator geeft je ook een uitgebreid overzicht van de verschillende condensatieketels en hun prijzen, zodat je ze in een oogopslag met elkaar kunt vergelijken.

Een gratis offerte voor een condensatieketel ontvangen? Dat kan!

Vraag ook een plaatsbezoek aan

Ben je tevreden met onze offerte en wens je meer informatie? Dan komt een van onze Bulex-partners graag bij je langs voor persoonlijk advies.

We raden zo’n plaatsbezoek altijd aan, aangezien de installateur op die manier kan bekijken of de voorgestelde oplossing effectief de beste is. Vervolgens kan hij een definitieve offerte opstellen. In realiteit wijkt die zelden af van het eerste prijsvoorstel. Als je akkoord gaat met de prijs, kun je de offerte meteen ondertekenen. De hele procedure van het thuisbezoek neemt doorgaans niet meer dan dertig minuten in beslag.

Achteraf komt dezelfde installateur weer naar je toe om de condensatieketel te installeren. Huur je je woning? Dan is het de eigenaar die akkoord moet gaan met onze offerte. Uiteraard kun je als huurder wel eerst zelf de prijs opvragen.

Ontvang je ook graag een offerte voor je condensatieketel binnen de drie minuten? Ga dan naar onze online configurator.