Zoeken
Gratis offerteZoeken
Registreer je toestel Vraag een interventie
Gratis offerte

Nieuwe doorstromer op één dag geplaatst

Dit voorjaar liet Bert Portael, afkomstig uit Belsele, zijn verwarmingsketel vervangen. Nadat een eerste zoektocht niet het gewenste resultaat opleverde, zocht Bert zijn toevlucht in de Bulex Xpertdealer. Met succes ditmaal. Zijn woning wordt nu verwarmd met een nieuwe Bulex-ketel, netjes binnen de prijs- en tijdsafspraken geïnstalleerd.

"Het oude toestel was 15 jaar oud en begon mankementen te vertonen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een installateur voor een offerte. Met de eerste installateur die ik had uitgenodigd, bereikte ik geen akkoord. Zijn offerte was duur en tijdens het gesprek wist hij m’n vertrouwen niet te winnen. Daarop zette ik mijn zoektocht online verder. Zo kwam ik op de website van Bulex terecht en enkele klikken later ontdekte ik de Xpertdealer-tool van Bulex. Na het doorlopen van het stappenplan stelde de tool me ook de ketel voor die ik eerder op de website had gevonden met daarbij een prijsindicatie voor de installatie. Het voorstel prikkelde me wel om een installateur langs te laten komen voor een analyse."

Bert Portael

Vertrouwenwekkende babbel

Vrij snel na de aanvraag werd Bert al gecontacteerd door Sanitel. “We hebben toen een afspraak gemaakt voor een plaatsbezoek om het bestek samen te bekijken. De installateur bekeek ook de concrete situatie en gaf aan welke wijzigingen nodig waren voor de installatie van de nieuwe Bulex-ketel. Bovendien had ik het gevoel dat een goeie service belangrijk is voor Sanitel. Die aanpak wekte het nodige vertrouwen om de bestelling te plaatsen”, bekent Bert Portael.

Intussen installeerde Sanitel een nieuwe doorstromer IsoTwin Condens van Bulex. Dat verliep vlot. “Op één dag was de nieuwe installatie geplaatst, inclusief de plaatsing van de rookgasafvoer naar het dak. Sanitel leverde proper werk, daar zijn we tevreden van.”

Gebruiksvriendelijk

De doorstromer levert het sanitair warm water voor het bad en de douche. Ook op piekmomenten levert de doorstromer met 2 interne boilers van 21 liter het nodige comfort voor het gezin van vier. Daarnaast voedt de ketel de radiatoren in de woning. “Die bedien ik nu met een nieuwe thermostaat MiGo. Een gebruiksvriendelijke oplossing! Ik stuur de thermostaat aan met m’n gsm en kan heel eenvoudig temperatuurregimes instellen. Zo zetten we de verwarming overdag 3 °C lager wanneer we uit werken zijn, en laat ik de woning toch tot 21 °C opwarmen tegen dat we thuiskomen. Nog een voordeel is dat we de mobiele thermostaat in iedere ruimte van de woning kunnen zetten”, besluit Bert Portael.